„Dezertorii“ Craiovei, antrenaţi de Neagoe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Găman şi Bărboianu au revenit în Bănie şi se pregătesc, pe un stadion de la marginea oraşului, sub comanda fostului antrenor principal de la Universitatea. Cei doi jucători au fugit din cantonamentul oltenilor şi sunt decişi să-şi găsească angajamente la alte echipe.

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au revenit în Bănie! Ei au fugit marţi noapte din cantonamentul Universităţii de la Băile Govora, şi-au depus memorii ca să devină liberi de contract şi până joi au stat ascunşi în Bucureşti de furia patronului Adrian Mititelu, care i-a ameninţat cu tribunalul.

„Dezertorii" au conştientizat faptul că trebuie să se menţină în formă şi şi-au reluat ieri-dimineaţă antrenamentele, separat, pe Stadionul Chimia, aflat la periferia oraşului Craiova. Nu s-au pregătit însă singuri, ci sub comanda lui Eugen Neagoe, fostul antrenor principal al
„Ştiinţei".

Contactat telefonic de „Adevărul", Neagoe a negat că este sfătuitorul celor doi răzvrătiţi şi a spus că s-a întâlnit întâmplător cu ei la stadionul din Bănie: „Nici eu şi nici Victor Piţurcă nu i-am influenţat pe jucători să plece de la Craiova. Amândoi sunt majori şi pot să decidă singuri pentru ei. Cum de s-au antrenat sub comanda mea? Ne-am întâlnit întâmplător la Stadionul Chimia şi m-au întrebat dacă sunt dispus să le fac un program. Am acceptat imediat". Surse autorizate susţin că Neagoe îi însoţeşte pe Găman şi pe Bărboianu la antrenamente pentru a-i proteja de Adrian Mititelu şi de oamenii lui. Altfel, Universitatea, care-şi va continua pregătirea la Băile Govora până marţi, 25 ianuarie, va susţine azi primul amical din 2011, contra celor de la CSM Rm.Vâlcea (ora 15.00, în direct la sport.ro)

Ţicleanu a ieşit la atac

Preşedintele Universităţii, Aurică Ţicleanu, s-a arătat surprins că Găman şi Bărboianu s-au pregătit la Craiova sub comanda lui Neagoe: „Găman a zis că a plecat de la echipă pentru că era sclavie. N-am nimic cu el, dar i-a plăcut când Victor Piţurcă i-a dat banderola de căpitan. Dacă era sclavie, de ce a acceptat-o? I-a plăcut să fie căpitan la sclavi? Da, bineînţeles, iar acum face pe viteazul".

Ameninţaţi cu „satelitul"

Finanţatorul oltenilor continuă războiul de la distanţă cu Găman şi Bărboianu. „Cu toate pilele lui Piţurcă, Găman şi Bărboianu se vor întoarce cu coada între picioare la Universitatea. Abia-i aştept. Echipa a doua are nevoie de ei întrucât la anul are  obiectiv promovarea în liga a treia". Mititelu a ţinut să menţioneze şi cât a investit în Găman: „A luat până acum cam patru miliarde de la Craiova, cam atât am plătit sclavagismul de care vorbeşte".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite