Dezbinare în vestiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între jucătorii şi antrenorul Stelei s-au răcit de tot relaţiile. Dacă Stoichiţă şi-a pus la zid elevii după înfrângerea cu FC Vaslui, fotbaliştii i-au contestat acestuia metodele. Finalul de sezon vine cum nu se poate mai bine pentru echipa din Ghencea. Steaua stă pe un butoi cu pulbere şi aşteaptă tragerea cortinei pentru a-şi construi un viitor. 

Gigi Becali îl înţeapă pe Mihai Stoichiţă tot mai dur la finalul fiecărei etape. „Normal că e şi vina lui Stoichiţă. Ce antrenor eşti dacă ai 1-0 la pauză, iar apoi pierzi cu 2-1", a sunat ultima acuzaţie a latifundiarului.

Chiar dacă e clar că „Lippi" va pleca din vară, antrenorul stelist s-a apărat la auzul criticilor patronului. „Probabil că eu sunt vinovat că jucătorii nu sunt în stare să o bage în poartă din şase metri", a comentat ironic Stoichiţă. A fost pentru prima dată când antrenorul roş-albaştrilor şi-a pus elevii la zid în public.

Scandal după meci

Ceea ce s-a întâmplat în timpul şi la finalul partidei pierdute cu FC Vaslui depăşeşte însă intensitatea vorbelor aruncate de tehnician presei. „Asta e valoarea, ce să-i faci. Să-mi mai spună cineva că avem noi super lot. Totuşi, nu e posibil să vă comportaţi aşa, să faceţi asemenea greşeli. Chiar nu vă pasă de Steaua? E numele vostru în joc, ar trebui să jucaţi pentru voi", a tunat Stoichiţă.

„Nea Mihai, tu pleci peste două etape, dar noi rămânem aici, fără prime, fără obiectiv. Pentru ce să ne mai dăm viaţa, dacă aici e haos?!", au reacţionat fotbaliştii. În fapt, steliştii de-abia aşteaptă ca Stoichiţă să părăsească echipa. „La ce să mai stea?! Şi-aşa n-a făcut mai nimic bun. În loc să ne antrenăm, stăm să-l ascultăm câte 30 de minute degeaba şi pierdem zeci de zile prin cantonamente, de ajungem să ne săturăm unii de alţii", s-au plâns jucătorii din Ghencea.

Becali: „Vorbesc cu Piţi la finalul sezonului!"

Dacă iniţial afirmase că va începe imediat negocierile cu Piţurcă, Gigi Becali s-a răzgândit. „O să vorbesc cu el la finalul campionatului. Până atunci, trebuie să fac curăţenie, pentru că eu ştiu cine trebuie dat afară", a spus patronul Stelei. Singura discuţie dintre cei doi a fost purtată vineri.

„Atunci nu a fost o negociere propriu-zisă. Piţi aşteaptă telefonul lui Gigi pentru a plănui viitorul echipei", a mărturisit un apropiat de-al fostului selecţioner.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite