Galaţi: Terenul stadionului "Oţelul" este curăţat de deţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinuţii au îndepărtat zăpada de pe jumătate din teren
Deţinuţii au îndepărtat zăpada de pe jumătate din teren

Ninsoarea abundentă din cursul zilei de marţi a acoperit terenul de joc de pe stadionul Oţelul cu un strat de zăpadă de aproximativ 15 centimetri. Totuşi, până vineri la ora jocului cu Internaţional Curtea de Argeş, din prima etapă a returului Ligii I, sunt sanşe foarte mari ca terenul să se prezinte în condiţii optime.

În ajutorul celor de la clubul gălăţean au venit 12 deţinuţi, care s-au oferit voluntar pentru a degaja zăpada. S-a muncit cu spor, astfel că miercuri la prânz aproape jumătate din teren fusese curăţat. „Nu plătim nimic, este o colaborare mai veche pe care o avem cu cei de la Penitenciar. Deţinuţii sunt suporteri vechi ai echipei noastre, care vin aproape la fiecare meci de pe teren propriu, plus că au ceva beneficii în detenţie", a declarat Dragoş Ghiuţă, director marketing al clubului gălăţean.

Antrenorul Dorinel Munteanu era mulţumit de cum se preconizează a se prezenta terenul la ora meciului cu Internaţional Curtea de Argeş, singurul inconvenient fiind că nu s-a putut intra nici măcar o dată pentru un antrenament pe terenul central. „Privind situaţia terenurilor din toată ţara, este clar că spectacolul fotbalistic va avea de suferit. Însă, la noi cred că terenul va fi în condiţii foarte bune, singura problemă fiind că nu am făcut niciun antrenament pe el, sper ca joi să putem intra pe el. Eu vreau să înceapă returul cât mai repede, aştept nerăbdător acest prim meci", a declarat Dorinel Munteanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite