Derby-ul schimbă antrenorul Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Ilie Stan, la o zi după înfrângerea cu Schalke, iar lucrurile sunt certe în privinţa tehnicianului: dacă pierde meciul cu Dinamo din „Ştefan cel Mare“, zboară de la echipă.

Atmosfere diametral opuse în cele două tabere înainte de eternul derby. Dacă Dinamo e lider şi aşteaptă în linişte marele meci, în schimb, Steaua stă pe un butoi de pulbere!

Înfrângerea cu Schalke n-a făcut decât să agraveze situaţia. Dacă imediat după încheierea partidei, Becali a avut un discurs moderat, ieri, latifundiarul a tunat şi a fulgerat. „Ce să mi se mai pară despre joc? Ce, am jucat ceva? Nu, nimic. Am dat un şut la poartă şi un gol. Nu se leagă nimic, avem o echipă fără busolă, doar cu determinare", a comentat finanţatorul roş-albaştrilor.

A sugerat că Steaua n-are antrenor acum

Apoi, i-a făcut o „analiză" extrem de dură lui Ilie Stan. „N-avem trasee de joc, băieţii evoluează după ureche, după calitatea lor. Ilie Stan a schimbat sistemul în 4-3-3, dar mai bine mergea pe 4-2-3-1, un sistem pe care îl ştie. Ca să joci 4-3-3, trebuie să ai antrenor, că nu oricine ştie să-l implementeze. Trebuie să spui jucătorului cum să stea, unde să stea", a afirmat Becali, desfiinţându-l, practic, pe tehnician. În aceste condiţii, lucrurile sunt clare: dacă pierde în „Ştefan cel Mare", Ilie Stan zboară de pe bancă.

Tehnicianul Stelei e hotărât să-şi salveze postul şi pentru asta a decis să facă ceva schimbări în echipă. Cel mai probabil, el va reveni la sistemul 4-4-2, urmând să înlocuiască şi câţiva dintre titularii din meciul cu Schalke. Cea mai importantă schimbare va fi scoaterea din echipă a lui Mihai Costea. „Nilă", dezastruos cu Schalke, va fi înlocuit de fratele său, Florin.

„Femeile o să-l distrugă pe Mihai Costea"

„Mihai trebuie să înţeleagă că gagicile cu fotbalul nu se împacă niciodată. Dacă nu o să înţeleagă lucrul ăsta, că femeile o să-l distrugă, e treaba lui. Crudu aia nu o să-i facă lui nimic bun în viaţă. Ori o lasă şi-şi vede de treaba lui, ori face ce vrea, n-am cum să-l oblig. Dar ea îi ia toată vlaga şi încrederea", a explicat patronul roş-albaştrilor.

Pentru prima oară în ultimii ani, jucătorii Stelei nu au promis niciun bonus special în cazul în care vor reuşi să bată în „Ştefan cel Mare". De partea cealaltă, dinamoviştii vor încasa 1.500 de euro în caz de victorie.

Cristi Borcea vede derby-ul la prânz

Pentru Cristi Borcea derby-ul de luni va fi o premieră. Acţionarul dinamovist se află la Miami şi va urmări jocul prin satelit, însă la ora disputării partidei, 20.30, în oraşul de pe malul Atlanticului ceasul va arăta 14.30, diferenţa de fus orar fiind de şase ore.

E mâna lui Meme?

Atacul îndreptat de Gigi Becali împotriva lui Ilie Stan, la o zi după ce nu-i reproşase nimic tehnicianului de 44 ani nu e întâmplător. Patronul Stelei obişnuieşte să vorbească mult cu apropiaţii săi după meciuri, unul dintre sfătuitorii de bază fiind nimeni altul decât Mihai Stoica. Fostul manager al roş-albaştrilor e cunoscut pentru antipatia pe care i-o poartă actualului antrenor al echipei.

8.000 dintre cele 12.000 de bilete disponibile pentru derby s-au vândut până acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite