Steaua - Oţelul 1-0 / Gălăţenii au pierdut prima poziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a învins Oţelul printr-un gol marcat de brazilianul Maicon, aflat la prima lui reuşită pentru fomaţia din Ghencea. Noul lider al campionatului e FC Timişoara.

"Au venit mulţi suporteri acum, după meci, să-mi ceară să mă urc sus pe Rolls. Ce înseamnă Steaua...voi băga mulţi bani în echipă! Am ajuns să ne bucurăm că am bătut Oţelul în Ghencea, o echipă care, să mă scuze, e de plutonul doi. Nu ştiu ce se întâmplă...echipa asta nu poate câştiga meciuri. Timişoara are forţă, nu e o echipă care să câştige meciuri, dar nu pierde meciuri. Nu suntem la turaţie maximă. Staţi să revină Tănase, Surdu şi Bilaşco. Dacă erau ei, le dădeam 4 azi. Se vede clasa lui Tănase. Mizez pe locul 2 în clasament. Mi-e frică de Vaslui, v-am zis. Cred că o să depăşim Galaţiul. ", a declarat Becali la gsptv.

Min 90 -S-a încheiat meciul. Steaua - Timişoara 1-0.

Min 85 - Punosevac a şutat mult pe lângă poartă după o centrare a lui Sălăgeanu

Min 81 - Tănase a şutat de la 20 de metri, Grahovac a reţinut fără probleme.

Min 77 - Grahovac se opune unui şut al lui Tănase.

Min 72 - Schimbare la Steaua. A intrat Tănase, a ieşit Dică.

Min 64 - Ocazie mare pentru Steaua. Bonfim a reluat puţin peste poartă dintr-o centrare a lui Brandan

Min 60 - Maicon a fost înlocuit cu Onofraş

Min 56 - Gardoş primeşte îngrijiri medicale după un fault al lui Silviu Ilie

Min 52 - Schimbare la Oţelul. A intrat Viglianti în locul lui Neagu

Min 49 - Maicon a reluat cu capul pe lângă poartă o centrare venită de la Brandan

image

Min 48 - Silviu Ilie a şutat în locajul lui Bonfim

Min 46 - A început repriza a doua.

Min 45 - S-a încheiat prima repriză

Min 44 - Bicfalvi a irosit o ocazie uriaşă. Mijlocaşul a şutat pe lângă poartă dintr-o poziţie destul de bună

Min 42 - Bănel a înscris, dar arbitrul a anulat golul pe motiv de ofsaid. Reluările TV arată că arbitrul a greşit.

image

Min 36 - Marinescu sângerează după un contact dur cu Neagu

Min 34 - Tătăruşanu a respins o lovitură liberă executată de Sălăgeanu

Min 31 - Oţelul a ieşit mai mult la joc

Min 30 - Rîpă a reuşit să oprească o acţiunea a Stelei pe flancul stâng

Min 25 - GOOOOL STEAUA. Maicon a deschis scorul cu o lovitură de cap după o centrare de pe stânga a lui Marinescu. Steaua - Oţelul 1-0

image

Min 20 - Oţelul a pornit un contraatac rapid după o greşeală a lui Bicfalvi, dar faza s-a încheiat cu un şut haotic al lui Pena

Min 19 - Dică a şutat de la 25 de metri, Grahovac a reţinut fără probleme.

Min 17 - Steaua ar fi putut profita de o eroare a gălăţenilor. Perendija a fost aproape să trimită balonul în propria poartă

Min 11 - Dică a centrat, dar Maicon nu a ajuns la minge

Min 10 - Steaua domină începutul meciului. Oţelul pare să mizeze pe arma contraatacului

Min 7 - Maicon a încercat un dribling, dar a fost deposedat de Perendija

Min 3 - Dică a centrat de pe dreapta, Nicoliţă a trimis în faţa porţii cu capul, însă Costin a îndepărtat pericolul

image

Min 1- A început meciul

Echipele de start:

STEAUA: Tătăruşanu - Bonfim, Gardoş, Geraldo, Latovlevici - Nicoliţă, Bicfalvi, Brandan, Marinescu - Dică, Maicon

OŢELUL: Grahovac - Râpă, Sergiu Costin, Perendija, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu - Iorga, Ibeh, Silviu Ilie - Pena

Dorinel Munteanu se întoarce azi în Ghencea, de unde a fost dat afară acum doi ani şi jumătate de către Gigi Becali, deşi tehnicianul nu pierduse niciun meci în Liga I, în cele două luni petrecute pe banca Stelei.

De altfel, relaţiile dintre clubul roş-albastru şi antrenorul Oţelului sunt foarte reci de multă vreme. După ce Dorinel Munteanu s-a trezit cu sechestru pe imobilul pe care îl deţine în Germania, întrucât nu şi-a fi plătit impozitele aferente veniturilor sale la Steaua, în valoare de 95.000 de euro, fostul internaţional a dat în judecată clubul din Ghencea.

Tribunalul Bucureşti i-a dat dreptate, în noiembrie 2010, lui „Munti", obligându-l totodată pe Becali să-i achite tehnicianului suma de 270.000 de dolari, reprezentând restanţe din perioada în care „Neamţul" era jucător în Ghencea (ianuarie 2004 - iunie 2005).

Recursul se va judeca la finele lunii, mai precis la 29 aprilie, la Curtea de Apel Bucureşti. „Nu-i datorăm nici cinci bani lui Munteanu, că i-am plătit tot, plus taxele şi impozitele. Vom demonstra totul la apel. El a băgat nişte bani în bancă, în Germania, şi l-or fi întrebat ăia: «Banii ăştia de unde îi ai, ai plătit taxe şi impozite pe ei?». Că acolo, în Germania, nu te joci!", a replicat Gigi Becali.

„Fără respect pentru adversari"

Antrenorul Oţelului este de părere că jucătorii săi pot câştiga în Ghencea, dar numai dacă nu-şi vor respecta prea mult adversarul. „Dacă îi respecţi prea mult, rişti să te temi de ei. Vreau concentrare maximă în meciul cu Steaua şi să demonstrăm că nu întâmplător suntem pe primul loc al clasamentului", a declarat Dorinel Munteanu, care are un singur jucător indisponibil pentru această dispută, Gabi Paraschiv.

Cîrţu: „Nu mă învaţă Gigi fotbal!"

Gigi Becali a dat de pământ cu toţi angajaţii la finalul meciului pierdut cu Astra, duminică, la Ploieşti (0-1). De la manager până la jucători şi antrenor, nimeni n-a scăpat de tirul patronului Stelei. „Jucătorii? Nişte vagabonzi. Am fost idiot că m-am luat după Meme Stoica. La înfrângere, antrenorul e mereu vinovat", a acuzat Becali.

Sorin Cîrţu i-a răspuns ieri latifundiarului, însă a admis că nu ştie dacă va continua la Steaua şi din vară. „Eu n-am venit la Steaua să-l educ pe Gigi sau să-l învăţ fotbal. Nici el pe mine nu cred că are pretenţii să mă înveţe fotbal, nici Paszkany, nici Mititelu. Totuşi, sunt banii lor la mijloc. Dacă ei vor să ia din experienţa mea, bine. Discuţia mea a fost să vin pentru trei luni la Steaua. Şi eu, şi el asta am vrut, în rest o să vedem", a punctat „Sorinaccio".

„Dacă vine Olăroiu, Cîrţu pleacă imediat"

Patronul Stelei a explicat care e situaţia lui Cîrţu la ora actuală. „Dacă vine Olăroiu, Steaua va avea un nou antrenor la vară. Sorin poate realiza miracolul şi atunci ar rămâne, dar ştie că, dacă va veni Olăroiu, va pleca indiferent de situaţie. Nu am vorbit cu Piţurcă, eu pot colabora oricând cu el, pentru că nu ţin duşmănie. Nu ştiu dacă ar mai lucra el cu mine", a spus Gigi Becali.

Gardoş, dorit de Inter. Deţinătoarea Ligii Campionilor a pus ochii pe tânărul stopper stelist, pe care l-a urmărit la partida cu Astra, însă Gigi Becali a declarat că nu crede că reprezentanţii nerazzurilor se vor mai întoarce după el. „E puternic, polivalent şi costă patru milioane de euro", a scris site-ul www.fcinternews.it.

Şi Cîrţu îl vrea pe Bălan. Tehnicianul Stelei este încântat de calităţile mijlocaşului Sportului, dorit de Gigi Becali în Ghencea. „Dacă ar veni la Steaua, s-ar plia pe genul de fotbal care place publicului stelist. Păcat că a pierdut mult timp până acum din cauza anumitor decizii", a menţionat Cîrţu.

Şi-au făcut şi biciclete. După campania agresivă de marketing în cadrul căreia au lansat bomboane, bere, şampanie, cozonac, alune, vin şi cola cu însemnele clubului, steliştii au scos pe piaţă un nou produs: bicicleta „FCSB", care va costa 299 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite