Debut cu dreptul pentru Levy! Steaua - Zestafori 1-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără Tătăruşanu, Latovlevici, Cristi Tănase şi Gardoş, d-abia reveniţi din vacanţă, Steaua lui Ronny Levy s-a impus fără probleme în faţa campioanei Georgiei.

Bilaşco a fost ratangiul de serviciu, irosind trei şanse, iar Tatu a debutat cu gol pentru roş-albaştri. Steliştii au avut parte şi de un eveniment neplăcut. Intrat în repriza a doua, Geraldo s-a accidentat după doar câteva secunde, acuzând probleme muscular la piciorul stâng.

Cum au jucat achiziţiile

Dorinel Popa -N-a greşit multe baloane, dar nici nu şi-a asumat prea multe sarcini ofensive. A preferat să joace la siguranţă în majoritatea timpului.

Leandro Tatu - Încă nu s-a integrat în echipă perfect, însă şi-a confirmat reputaţia de luptător, dar şi originea braziliană. A deschis scorul cu o execuţie frumoasă, din voleu, la o centrare a lui Bănel Nicoliţă.

Raul Rusescu - Tânărul atacant a avut multe momente în care a dispărut din joc, însă în general nu s-a mişcat rău, creând numeroase culoare pentru colegii săi din atac.

Mihai Costea - Intrat după pauză, Costea a fost destul de activ şi a avut o acţiune interesantă în partea stângă, rămasă însă fără finalitate

Liviu Băjenaru: Intrat şi el tot în repriza secundă, a fost unul dintre puţinii stelişti care au încercat să dribleze, cerând şi un penalty la o pătrundere în careu din minutul 63

1-0

Steaua: Stanca - Martinovic, Iliev, Galamaz, Lupu - D. Popa, Bicfalvi - Nicoliţă, Tatu, Rusescu - Bilaşco. Antrenor: Ronny Levy
Au mai jucat: Cojocaru - Geraldo, M. Costea, Băjenaru, Albu, Bejan, Muzac

Zestafoni (campioana Georgiei)

Gol: Tatu 41

Meciul s-a jucat la Bad Gastein, în Austria

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite