Deaconu: "Teo Crăciunescu, la fel ca toţi ceilalţi care au greşit, va suporta consecinţele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Deaconu a abandonat activitatea de arbitru
Alexandru Deaconu a abandonat activitatea de arbitru

Preşedintele CCA, Alexandru Deaconu, a declarat că prestaţia brigăzii slovene de la meciul Steaua - Rapid nu a fost peste nivelul arbitrajului din România.

El a caracterizat arbitrajul brigăzii din Slovenia ca fiind unul "interesant". "Conform unei hotărâri a Comitetului Executiv al FRF noi, cei din CCA, nu vom mai putea comenta fazele punctuale dintr-un meci. Aşa că la meciul de aseară, Steaua - Rapid consider că a fost un arbitraj intersant. Un arbitraj normal, cu lucruri bune şi mai puţin bune. N-aş putea spune că a fost peste nivelul arbitrilor români. Pentru un meci precum cel de aseară noi aveam în ţară cred că vreo patru-cinci variante", a spus oficialul CCA.

Obiectivul noii conduceri a CCA nu este reducerea la zero a greşelilor de arbitraj, susţine Deaconu. De asemenea, el a adăugat că în iarnă se va face o analiză a arbitrilor din primele trei eşaloane, iar cei care nu vor coresponde vor pleca. "Obiectivul nostru, al CCA, nu este să ducem greşelile spre zero. Nu vom putea să le ducem spre zero pentru că nu ar fi un obiectiv realist. Încercăm să diminuăm numărul greşelilor şi să reducem importanţa lor. Toţi arbitrii din Liga I, a II-a şi a III-a sunt monitorizaţi, iar în iarnă vom trage o linie şi vom analiza ce s-a întâmplat. Iar în iarnă se vor vedea loturile, se va vedea cine rămâne alături de noi şi cine rămâne pe dinafară", a explicat preşedintele CCA.

Arbitrul Teodor Crăciunescu va fi sancţionat de CCA pentru greşelile din partida Universitatea Cluj - Dinamo. "Teo Crăciunescu, la fel ca toţi ceilalţi care au greşit, va suporta consecinţele. Şi vor fi aceleaşi măsuri indiferent de numele lor", a menţionat oficialul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite