Deac îl dă afară pe Cesinha de la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au reuşit să-l aducă pe Ciprian Deac la Rapid, sub formă de împrumut de la Schalke 04, dar sosirea fostului jucător de la CFR Cluj aruncă vestiarul în aer.

În primul rând, Deac va avea cel mai mare salariu de la Rapid, de 300.000 de euro! Apoi, Cesinha şi Frunză sunt nemulţumiţi în contextul în care Deac a fost adus să joace pe flancul stâng al liniei mediene şi va fi cu siguranţă titular.

Mijlocaşul a ales Rapidul în detrimentul CFR-ului, tocmai pentru că preşedintele Dinu Gheorghe i-a garantat locul în primul „11", lucru esenţial pentru Deac după ce, în stagiunea trecută, a jucat extrem de rar la Schalke 04.

Frunză are bagajele făcute

Un semn că Sorin Frunză (33 de ani) va pleca din această vară îl reprezintă faptul că oficialii au refuzat să-i mai plătească salariul pe ultimele trei luni, iar jucătorul şi-a depus memoriu. Dacă Frunză e cu bagajele făcute şi Cesinha e pe punctul de a părăsi echipa. Brazilianul a evoluat destul de slab în sezonul trecut, iar în retur s-a confruntat cu probleme medicale. Conducătorii vor să-i caute echipă unde să-l împrumute pe mijlocaş, pentru a scăpa şi de salariul mare pe care acesta îl încasează. Şi Cesinha este de acord să părăsească Rapidul. Mijlocaşul de 31 de ani speră la o revenire în Portugalia, acolo unde e familia lui.

250 de mii de euro este salariul pe care îl primeşte Cesinha pentru fiecare sezon petrecut la Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite