Deac: "Le cer scuze colegilor că am ratat penaltiul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Deac
Ciprian Deac

Atacantul Ciprian Deac a declarat, la Sport.ro, că le cere scuze colegilor săi de la Rapid pentru faptul că a ratat un penalti în meciul pierdut miercuri, cu scorul de 1-3, în faţa formaţiei israeliene Hapoel Tel Aviv, în etapa a V-a a Grupei C a Ligii Europa.

"Din păcate, încă un meci pe care l-am pierdut pe teren propriu. A fost un joc bun, dar din păcate l-am pierdut. Traversăm o perioadă mai proastă, nu ştiu ce se întâmplă, sper să depăşim cât mai repede această perioadă. Ar fi păcat să mai ratăm un sezon. La 3-2 intram în joc, le cer scuze colegilor pentru că am ratat penaltiul, poate trebuia să las pe altcineva să bată. Merităm fluierăturile fanilor, pentru că pierdem a treia oară pe teren propriu. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi", a spus Deac.

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (3-1), de formaţia israeliană Hapoel Tel Aviv, într-un meci contând pentru Grupa C a Ligii Europa, din care formaţiile PSV Eindhoven şi Legia Varşovia sunt deja calificate în 16-imile competiţiei. Golul echipei Rapid a fost reuşit de Deac '43, din penalti, în timp ce pentru Hapoel au punctat Igiebor '12, Tamuz '39 (penalti) şi Toama '45+1.

În minutul 67, Fransman l-a faultat pe Deac în careu, iar portarul Apoula a apărat lovitura de la 11 metri executată tot de Ciprian Deac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite