Deac: "CFR rămâne principală candidată la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Deac
Ciprian Deac

Formaţia CFR Cluj, liderul clasamentului Ligii I, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa Rapid, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, înregistrând prima înfrângere după 11 runde.

Ciprian Deac, unul dintre marcatori, i-a dedicat golul colegului său Vladimit Bozovici, căruia i-a decedat mama. "Am jucat cinci ani la acest club, pentru mine înseamnă foarte mult, acest club mi-a dat o pâine! Mă bucur pentru băieţi şi vreau să îi dedic victoria lui Bozovici. Mă bucur că am câştigat, dar CFR rămâne principală candidată la titlu. Sunt meciuri în care îţi iese totul! Aş fi nebun să spun că m-am gândit să câştig cu acest scor. Fiecare meci trebuie luat în parte, pentru că la începutul campionatului am făcut calcule şi nu ne-au ieşit. Acum nu ne gândim la campionat. Suntem mai aproape de câştigarea Cupei decât de campionat", a spus Deac la Digi Sport. FC Rapid a postat, pe site-ul oficial, un mesaj în care îşi arată susţinerea faţă de Bozovici.

"Suntem alături de Vladimir Bozovici! Jucătorii Rapidului, conducerea clubului nostru, dar şi bunii săi prieteni, suporterii, sunt alături de fundaşul Vladimir Bozovici care trece prin clipe grele după decesul mamei sale. Chiar dacă Bozo a aflat cu numai o oră înainte de startul meciului că mama lui a decedat astăzi, fundaşul stânga a insistat totuşi să joace şi a fost titular cu CFR Cluj. Înaintea fluierului de stat s-a ţinut un moment de reculegere", se arată pe site-ul fcrapid.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite