De la „Prinţ“ pentru Piţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Cristea
Adrian Cristea

Adrian Cristea (foto) n-are constanţă în evoluţii, de multe ori lasă impresia că e indolent, dar şi atunci când face un meci mare, e de neoprit!

De asta s-au convins medieşenii, împotriva cărora „Prinţul" a înscris de trei ori, în victoria obţinută de „U" Cluj, scor 5-2! Imediat după joc, patronul „şepcilor", Florian Walter, a venit cu un „sfat" pentru selecţionerul Victor Piţurcă. „Eram sigur că Adrian Cristea va marca un gol cu Gaz Metan, dar el mi-a depăşit aşteptările şi a înscris de trei ori. Sper să-l văd la echipa naţională", a spus Walter. Până şi „Prinţul" i-a făcut o „dedicaţie" selecţionerului: „Orice jucător se gândeşte la echipa naţională. Aş fi foarte bucuros să joc în meciul cu Belarus".

L-a dezamăgit pe Piţurcă

Adrian Cristea s-a numărat printre fotbaliştii cu care Victor Piţurcă intenţiona să reconstruiască naţionala după Euro 2008. Atunci însă, mijlocaşul de 28 de ani l-a dezamăgit pe selecţioner, spunându-i că nu poate face faza defensivă! A fost momentul în care a ieşit din vederile lui Piţi, mai ales că avea şi o viaţă extrasportivă agitată.

8 selecţii a adunat Adrian Cristea la echipa naţională, însă nu a marcat niciun gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite