De frica lui Panduru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul de astăzi împotriva lui FC Vaslui ar putea să fie decisiv pentru soarta lui Mihai Stoichiţă la Steaua.

Nemulţumit de înfrângerea cu Astra din ultima etapă, dar şi de faptul că „Lippi" nu reuşeşte să-i strunească pe jucători, patronul Gigi Becali pare decis să îl schimbe pe actualul antrenor cu managerul Basarab Panduru în cazul în care rezultatele slabe vor continua. „Pandi" este un tehnician pe placul finanţatorului din Ghencea, întrucât este cunoscut drept un om foarte intransigent, care „pune biciul" pe fotbalişti.

În schimb, jucătorii stelişti sunt conştienţi de duritatea lui Panduru, mai ales după ce s-au şi confruntat cu el în urma escapadei bahice din urmă cu puţin timp. „Vi s-a dat voie să mergeţi în cluburi şi aţi petrecut toată noaptea. Cu aşa atitudine nu luăm titlul, aşa că vor fi represalii de acum încolo!", le-a zis pe un ton răstit Panduru. Astfel, jucătorii sunt decişi să învingă Vasluiul de frica unei eventuale instalări pe bancă a managerului „sperietoare".

„Dacă pierdem şi patronul îl va demite pe nea Mihai, va fi vai de noi. Cu toţii ştim ce metode are Panduru şi ştim că e bine numai antrenor să nu îl ai. E un tip foarte dur şi noi ne simţim bine cu nea Mihai pentru că el este mai apropiat de noi", spun fotbaliştii din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite