De ce n-a ajuns Wesley la Steaua?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au ratat transferul atacantului brazilian de la Vaslui. La meciul său de debut în Liga I, Wesley a marcat un gol chiar în faţa Stelei, pe Ghencea, făcându-l pe patronul Gigi Becali să regrete că nu a insistat pentru aducerea brazilianului.

Atacantul Vasluiului, Wesley Lopez, a refuzat Steaua în urmă cu trei ani. „Impresarul meu mi-a spus în urmă cu ceva timp că Steaua mă vrea.

Atunci jucam la Alaves, în Spania, şi mi-ar fi fost greu să mă despart de acel campionat, de aceea am ezitat. Steaua mi-a oferit atunci un salariu mai bun, dar am ales fotbalul. Nu m-au putut convinge, mai ales că în acel an am jucat pe Nou Camp şi  pe Santiago Bernabeu contra celor de la Barcelona şi de la Real Madrid", a spus Lopez.

Meme Stoica a recunoscut că i-a făcut o ofertă clară jucătorului de 29 de ani. „Ştiam că Wesley e un jucător de mare valoare. Se putea plia pe jocul Stelei, dar nu a vrut să vină în acel moment, chiar dacă îi oferisem condiţii financiare foarte bune. Lopez este un fotbalist de rasă, poate cel mai bun stranier de la noi", a spus managerul Unirii Urziceni.

Marinescu: „Steaua l-ar vrea şi acum!"

Ulterior, Wesley a intrat pe o pantă descendentă în cariera sa, ajungând, după ce a jucat la Alaves, să evolueze la Vitoria Guimaraes (Portugalia), Grasshoper (Elveţia) şi Pacos Ferreira (Portugalia), iar impresarul Lucian Marinescu a profitat şi l-a propus pe atacant finanţatorului Vasluiului, Adrian Porumboiu. „Avea multe oferte în urmă cu un an, însă am reuşit să ne mişcăm repede, iar domnul Porumboiu s-a făcut cu un supervârf.

Deocamdată, totul e la nivel de zvon, dar eu ştiu că Steaua l-ar vrea şi acum. Singura problemă o reprezintă bugetul limitat din Ghencea, însă cred că, dacă domnul Becali l-ar dori cu adevărat, ar putea să se înţeleagă cu domnul Porumboiu", a explicat agentul jucătorului.
Totuşi, Wesley nu regretă alegerea făcută. „Chiar dacă am refuzat Steaua, acum sunt la Vaslui şi pot să câştig titlul şi de aici. Important este să batem şi mi-aş dori să marchez din nou duminică în Ghencea", a conchis vârful moldovenilor.

Rădoi: „Becali să lase de la el!"

Fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, deplânge situaţia actuală din Ghencea. „E foarte dureros unde s-a ajuns. Sper ca publicul să se întoarcă! Nu putem spune de Stoichiţă şi Panduru că nu sunt stelişti! Becali să mai lase de la el, iar suporterii să facă la fel! Avea dreptate Lăcătuş când spunea de Gigi că are suflet bun, dar îl bate gura", a spus fundaşul lui Al Hilal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite