„De ce mă mai încălzesc dacă nu intru?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Cristea a răbufnit, duminică, după ce s-a pregătit pentru a intra pe teren cu Vaslui, însă Andone a ales să joace cu Marius Niculae. Antrenorul lui Dinamo a aflat, în vestiar, de la colegii din staff că elevul său a avut o reacţie nervoasă întrucât n-a fost folosit.

Golgheterul campionatului trecut traversează un moment dificil în „Ştefan cel Mare". Andrei Cristea şi-a pierdut locul de titular la Dinamo, iar relaţia dintre el şi banca tehnică este din ce în ce mai încordată. În cel mai recent meci al „câinilor", eşecul cu Vaslui, jucătorul originar din Bacău nici nu a mai intrat pe teren.

Andone a început partida cu Ionel Dănciulescu şi Liviu Ganea în atac, iar pe parcurs l-a introdus pe Marius Niculae. Asta nu a făcut decât să stârnească furia lui Cristea. În repriza secundă, atacantul de 26 de ani a fost trimis de secunzii „Fălcosului" la încălzire, împreună cu alţi colegi.

Desigur, Andrei se aştepta să prindă măcar câteva minute cu Vaslui, însă Andone a fost de altă părere. După ce „câinii" şi-au epuizat toate schimbările, Cristea a revenit pe bancă, unde s-a răstit la preparatorul fizic: „De ce mă mai trimiteţi la încălzire dacă nu joc?".

S-a mai certat cu Andone

Iritarea jucătorului era clară. Tehnicianul a aflat în vestiar despre această reacţie, iar atitudinea elevului său l-a pus pe gânduri. Acesta nu a fost singurul episod în care Andrei a contestat deciziile antrenorului. La meciul de la Târgu-Mureş, Cristea şi tehnicianul roş-albilor au avut o discuţie în contradictoriu chiar pe gazon.

Andone îl desemnase pe N'Doye să bată un penalty, dar golgheterul anului trecut a luat mingea, executând el lovitura de la 11 metri, după o ceartă în prealabil cu Ousmane. Andone i-a reproşat gestul de insubordonare şi l-a anunţat că ar putea fi şi amendat. „Răceala" dintre cei doi se trage de la perioada de „secetă" pe care o traversează atacantul.

„De ce să-l bage Andone pe Cristea, dacă jucătorul nu dă goluri? A făcut un meci bun cu Braşovul, ca să-l bage cu Vasluiul?", s-a întrebat retoric o sursă din interiorul clubului. În acest sezon, Andrei a marcat două goluri în campionat şi două în preliminariile Ligii Europa. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite