„Dayro va pleca, e un inadaptabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dayro a avut evoluţii oscilante la Steaua p Foto: adevărul
Dayro a avut evoluţii oscilante la Steaua p Foto: adevărul

Mihai Stoichiţă pare că s-a resemnat cu gândul că Steaua nu va rupe gura târgului în materie de transferuri, însă nu renunţă la lupta pentru un nou titlu de campioană.

 „Pentru a fi campioni, ne trebuie constanţă de la începutul returului şi până în ultima etapă. Nu mi-e frică de nicio echipă şi nici de jocuri de culise când vine vorba de lupta pentru titlu, mă tem doar de Dumnezeu", a spus Stoichiţă, care s-a referit şi la eventualele plecări:

„Singurul columbian care poate pleca de la Steaua este Dayro. Este inadaptabil, a venit şi a spus că nu mai poate să stea în România. I-am răspuns că nu-i nicio problemă, dar trebuie să ia şi clubul nişte bani".

Onicaş va juca fundaş central

Chiar dacă patronul nu pare dispus să-i aloce fonduri pentru achiziţii, „Lippi" nu vrea să-şi plombeze lotul cu fotbalişti de la Steaua II.

„Sunt toţi o apă şi-un pământ! Au venit ca mari speranţe la Steaua, dar n-au demonstrat mai nimic nici măcar în Liga a II-a", s-a destăinuit tehnicianul în faţa apropiaţilor săi. 

În condiţiile în care este puţin probabil să mai transfere pe cineva, patronul Stelei a găsit soluţia pentru întărirea defensivei.

„Onicaş are ceva din Mirel Rădoi. Eu îl văd fundaş central, iar Mihai Stoichiţă mi-a spus că are aceeaşi părere", a explicat Gigi Becali. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite