David Lopes nu mai vine la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Lopes
David Lopes

 Preşedintele clubului de ligă secundă spaniolă Cordoba, Jose Miguel Salinas, a spus că nu se mai pune problema ca fundaşul David Lopes să plece, în această perioadă de mercato, deoarece echipa iberică nu mai poate ceda încă un apărător după plecarea lui Fernando Caballero, potrivit eldiadecordoba.es.

"David Lopes nu va pleca pentru că nu putem da drumul unui fundaş centru-stânga ca el, după plecare lui Caballero. În cazul în care clubul român ar fi făcut o ofertă mai devreme în această perioadă de iarnă, am fi cântărit în funcţie de dorinţa jucătorilor de a pleca sau de a rămâne şi poate că l-am fi păstrat pe Caballero", a precizat conducătorul clubului din Segunda Division.

Potrivit cotidianului El Dia de Cordoba, fundaşul brazilian David Lopes a fost dorit în această iarnă de două formaţii din Liga I, iniţial el aflându-se pe lista de achiziţii a Stelei, iar, în această săptămnă, jucătorul fiind aproape de un transfer la Dinamo Bucureşti.

Apărătorul brazilian David Junior Lopes, în vârstă de 27 de ani, se află la formaţia Cordoba CF din 2009, iar de-a lungul carierei a mai fost legitimat la grupările Clube Atlético Paranaense, FC Porto, Iraty, NK Osijek şi Terek Grozny.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite