Dănuţ Lupu: "Dinamo n-are şanse la titlu. Rapid va fi campioană cu 10 puncte avans!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost la Dinamo şi la Rapid, Dănuţ Lupu este convins că odată cu revenirea lui Răzvan Lucescu în Giuleşti, "feroviarii" au devenit favoriţi cerţi la câştigarea campionatului.

"Rapidul fără Giuleşti înseamnă ceea ce înseamnă şi Steaua fără Ghencea, şi Dinamo fără Ştefan cel Mare. Eu cred că e o istorie pe care aceste echipe au făcut-o pe aceste stadioane. E păcat că aceste echipe să joace în altă parte. Statul ar trebui să ajute aceste cluburi, să facă o reeşalonare la plăţi. Problema nu e asta, problema e că au luat licenţa deşi au aceste datorii. Va daţi seama că şi George Copos încearcă să găsească o soluţie ca acea echipă să joace în Giuleşti, pentru că 80% din Rapid înseamnă Giuleşti. Eu am fost dinamovist, dar m-am simţit mult mai bine la Rapid

Mi-aş dori Dinamo, dar eu cred că Rapid va lua campionatul anul acesta lejer. La cel puţin zece puncte avans.

Trebuie să recunoaştem că n-avem o echipă la ora actuală să ridice pretenţii pentru Liga Campionilor. A fost acum 4-5 ani, când s-au luptat Rapid şi cu Steaua, dar eu spun că la ora actuală nu există o echipă românească care să aibă pretenţii în Europa. Eu mă bucur că a luat Oţelul campionatul, dar trebuie să recunoaştem că nu au o echipă pentru Champions League", a spus Lupu la Digisport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite