Dănuţ Lupu: "Dică nu prea mai poate. Va ajuta viitorul, dar la nivel înalt nu mai face faţă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost la Dinamo şi Rapid, Dănuţ Lupu a comentat ultimele evenimente din Liga I şi l-a luat peste picior pe fostul stelist, Nicolae Dică, ajuns în Liga a II-a, la Viitorul Constanţa.

"Dică oricum nu prea mai poate. Trebuie să recunoaştem că a fost şi este un jucător bun. Va ajuta mult pe Viitorul, dar la nivel înalt nu mai poate să evolueze.

Dacă era deştept, Brandan spunea că mai dă el 200.000 şi se făcea 1.000.000, cât voia Gigi. Şi îşi vedea de treabă. El este un fotbalist-cheie în jocul Stelei acum. Normal că domnul Gigi vrea să profite şi să recupereze nişte bani. Dacă Brandan ar pleca, ar fi un gol mare la Steaua

Dinamo a cumpărat foarte mulţi jucători tineri, dar nu sunt de ei. Cluburile din România vor avea mari probleme dacă nu vor investi în centrele de copii şi juniori.

Fotbalul românesc a avut cele mai mari performanţe alergând la munte. Uitaţi-vă cîte accidentări aveam noi, pe vremea aia, şi câte accidentări sînt acum. Şi eu, dacă aş fi antrenor, aş face pregătirea de iarnă la munte. Mulţi jucători spun că e frig, zăpadă... Noi nu ne mai plângeam. Ne alerga nea Mircea prin zăpadă până la genunchi", a spus Dănuţ Lupu la televiziunea sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite