Dansează Reghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mititelu vrea să renunţe la Napoli, iar Reghecampf e principalul favorit să revină pe bancă. Tehnicianul italian nu a câştigat niciun joc de la instalarea sa în iarnă. În cinci etape, a adunat două egaluri şi trei înfrângeri.

La Craiova e din nou circ! Supărat că echipa nu a obţinut niciun succes în ultimele 11 etape, patronul Adrian Mititelu a decis să rupă relaţia de colaborare cu antrenorul Nicolo Napoli, căruia i-a sugerat încă de sâmbătă seară să demisioneze. „Nu mai reprezintă o soluţie pentru Universitatea. Avem nevoie de un suflu nou. Dacă Napoli vrea să ne ajute, să plece singur!", a spus bossul Ştiinţei după 0-3 în Regie.

În condiţiile în care italianul nu mai e dorit pe bancă, Laurenţiu Reghecampf e favorit să conducă Ştiinţa la partida de acasă cu Pandurii. „Reghe" a mai antrenat Craiova la finalul sezonului trecut şi a reuşit salvarea de la retrogradare în ultima etapă, după 3-0 cu Oţelul Galaţi.

Piţurcă, arătat din nou cu degetul

Mititelu e de părere că principalul vinovat pentru situaţia actuală de la Craiova e fostul manager, Victor Piţurcă. „Eu sunt criticat pentru tot ce se întâmplă la echipă, dar se ştie foarte bine în ce condiţii am pierdut şapte jucători în iarnă, când s-a încercat dinamitarea clubului. Piţurcă mi-a lăsat o moştenire urâtă. Ne vom salva însă de la retrogradare", a declarat patronul alb-albaştrilor.

Prepeliţă, incert

Craiova are emoţii înaintea meciului cu Pandurii, unul care poate fi decisiv pentru evitarea retrogradării. Walter Lopez şi Mădălin Ciucă, ambii operaţi la genunchi, vor rata derby-ul Olteniei, iar Prepeliţă are şanse mici să joace după accidentarea din finalul întâlnirii cu Sportul.

154 de zile au trecut de la ultima victorie a Craiovei, 2-1 la Urziceni, la 07.11.2010

Sportul Studenţesc: Viciu - Raţiu, Patriche, Lung, Maxim - Ferfelea (Cruceru 68), Postolache, Ghinga, Cheţan (Rusu 46) - Bălan (Irimia 74), Curelea.
Antrenor: Florin Tene
„U" Craiova: Lung - Dănănae, Zoro, D. Lopes, Buşu - Prepeliţă, Stoica, Firţulescu (Găngioveanu 46)- Fl. Costea
(Stoianof 46), M. Costea (Bujor 78),
Subotici. Antrenor: Nicolo Napoli
Goluri: Ferfelea 43, Curelea 51,
Bălan 67-pen.
Stadion „Sportul Studenţesc": 1.000
Arbitru: Marian Balaci

Ţicleanu: „Problema e la jucători, nu la Napoli"

Preşedintele Craiovei consideră că schimbarea antrenorului nu va rezolva criza de la echipă. „ Nu ştiu ce ar putea face un tehnician nou în câteva zile, până la meciul cu Pandurii. E clar, Nicolo Napoli are şi el partea lui de vină pentru situaţia în care se află Craiova. Totuşi, eu cred că marea problemă e la jucători şi e una de ordin psihic. Trebuie discutat cu ei pentru a afla care e cauza evoluţiilor slabe din ultima vreme. Avem o echipă foarte bună şi sper să ne revenim cât mai repede. Ne vom salva sigur de la retrogradare", a declarat Aurică Ţicleanu, ieri, la prânz, pentru „Adevărul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite