Dănilescu, retrogradat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tică  Dănilescu
Tică Dănilescu

Directorul sportiv al lui Dinamo a intrat într-un con de umbră din punct de vedere profesional, după venirea lui Florin Prunea.

De 10 ani în curtea „câinilor", Tică Dănilescu nu va mai fi delegatul echipei, nu va mai sta pe banca tehnică în timpul meciurilor şi nu va mai participa chiar la toate comisiile în care este citat clubul din „Ştefan cel Mare". Pe scurt, i s-au limitat atribuţiile. Cristi Borcea a preferat să-i cedeze lui Prunea toate aceste îndatoriri ca urmare a influenţei importante pe care fostul portar o are în fotbalul românesc.

Din vară, la Vaslui?

Asta nu înseamnă că Tică Dănilescu , un conducător cu trofee majore şi la Steaua, şi la Dinamo va pleca din „Groapă". Cel puţin, nu imediat. Este posibil ca oficialul roş-albilor să dea, la vară, în sfârşit curs ofertei lui Porumboiu de la Vaslui.

Acolo ar fi al doilea om din club, după patronul galben-verzilor. Dănilescu ar fi putut pleca şi în această iarnă la trupa moldavă, dar, în cele din urmă, Cornel Dinu, prietenul său, l-a întors din drum. Contactat de „Adevărul", Dănilescu a explicat care sunt atribuţiile sale la club: „Mă ocup de acte şi de logistică. La fel se întâmpla şi când era Ganea manager. O să lucrez şi cu Prunea".

.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite