Constantin Dănilescu: "Vedem săptămâna viitoare unde se joacă Dinamo-Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Dănilescu
Constantin Dănilescu

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat, joi, la Sport.ro, că nu s-a luat o decizie privind locul de disputare a derbiului cu Steaua, precizând că hotărârea va aparţine preşedintelui CA, Nicolae Badea, după ce jucătorii, antrenorii şi alţi oficiali îşi vor spune părerea.

"Săptămâna viitoare vom şti mai multe detalii. Eu am fost cu antrenorul şi cu trei jucători pe Naţional Arena şi am vizionat toate aspectele. Cel mai important aspect pentru jucători este suprafaţa de joc. Ei îşi vor spune punctul de vedere şi după analiza tuturor factorilor, şi cei economici, cei de marketing, vor fi prezentate concluziile domnului preşedintele Badea, care va lua decizia finală. Acum toate lumăa calculează. Mai este destul timp, pentru că sunt multe probleme, înainte de jocul nostru joacă Rapidul în cupele europene. Cartierul este dinamovist şi sunt convins că toţi cei care iubesc Dinamo din Obor, din Pantelimon vor veni la meci. Este o soluţie ca biletele să fie vândute la Stadionul Dinamo. Circa 5 la sută din bilete vor fi date Stelei", a spus Dănilescu.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, pentru prosport.ro, că derbiul cu Steaua, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, programat la începutul lunii decembrie, se va disputa pe Arena Naţională. Borcea e sigur de faptul că noul stadion va fi plin la această partidă şi că majoritatea suporterilor vor fi dinamovişti. "Va vedea toată lumea ce înseamnă un meci mare într-o lume civilizată. Suntem singura echipă care a adus 50.000 de oameni pe un stadion, la meciul cu Manchester United. Au fost 50.000 şi cu Lazio, şi cu Hamburg. Toate meciurile importante le-am jucat în faţa a peste 50.000 de oameni. Dacă Naţional Arena ar fi avut 100.000 de locuri, cu siguranţă se umplea de dinamovişti. Stadionul va fi alb-roşu, Steaua nu va avea nicio şansă", a declarat Cristi Borcea pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite