Tică Dănilescu şi-a dat demisia de la Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nea Tică a câştigat 10 trofee în funcţia de conducător alb-roşilor
Nea Tică a câştigat 10 trofee în funcţia de conducător alb-roşilor

Constantin Dănilescu a demisionat astăzi din funcţia de director sportiv al clubului Dinamo. El susţine că a luat această decizie din motive personale, însă surse din cadrul clubului afirmă că nea Tică s-a certat cu finanţatorii echipei. Cel mai probabil, Dănilescu va ajunge la FC Vaslui, echipă la care a fost dorit şi înainte de începerea campionatului

Fostul oficial dinamovist e gata să revină într-o funcţie de conducere la un club de Liga I, alături de care, conform propriilor spuse, "se va bate la titlu".

"Mi-a depus demisia de dimineaţă, ne-am strâns mâna şi gata! Sunt motive personale, consider că este mai bine aşa, ca Dinamo să meargă înainte cu aripa tânără şi cu asta basta! Dacă am ceva de împărţit cu cineva, mi le împart cu el, atât. Paharul s-a umplut şi am considerat că e mai bine aşa. Vreau să încep anul viitor cu altceva. Nu ma mai întorc la Dinamo, nu mai există această posibilitate. Borcea şi Badea nu mi-au răspuns şi la Dinamo, sub nicio formă nu mă mai întorc.

Nu am vorbit cu Cornel Dinu, pentru că el m-ar fi convins să rămân şi nu am vrut asta.

Nu ştiu daca m-aş întoarce la Steaua, dar ştiu că pot să muncesc la fel de bine oriunde, aşa cum am făcut-o la Dinamo şi la Steaua. Voi merge la un alt club din Liga I, asta e sigur. Vă mai pot spune că e vorba de un club unde ne vom bate la titlu...", a declarat Dănilescu la gsptv.

Cel mai probabil, fostul conducător al câinilor va ajunge la FC Vaslui, grupare la care a fost dorit înainte de începerea campionatului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite