Daniel Pancu: "Ultimele două meciuri au fost de coşmar pentru Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu
Daniel Pancu

 Atacantul Daniel Pancu a declarat că, pentru Rapid, ultimele două meciuri disputate, cel cu Pandurii, în campionat, şi cu Hapoel Tel Aviv, din Liga Europa, au fost "de coşmar", dar că o victorie înregistrată în următoarea partidă, cu Sportul Studenţesc, "ar întoarce totul în favoarea" giuleştenilor.

"Sunt trist, e normal, când pierzi nu poţi fi altfel. Din păcate am primit iar trei goluri. Am avut două meciuri de coşmar, cu Pandurii în campionat şi cu Hapoel în Liga Europa. Se mai întâmplă în viaţa unei echipe şi astfel de momente. Acum trebuie să arătăm că avem caracter puternic, iar duminică avem ocazia să ne revanşăm. Da, în ultimele trei meciuri am primit nouă goluri, asta nu prea s-a întâmplat în ultimul timp la Rapid, dar este vina noastră, a tuturor, nu doar a fundaşilor. Primul meci cu Sportul este absolut necesar să-l câştigăm, o victorie duminică va întoarce totul în favoarea noastră", a spus Pancu.

Jucătorul rapidist a adăugat că le ţine pumnii jucătorilor de la Steaua şi FC Vaslui, care vor evolua joi în Liga Europa, urându-le să aducă puncte României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite