Daniel Isăilă: "Cred că de acum înainte vom fi respectaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Isăilă
Daniel Isăilă

Antrenorul formaţiei Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă, a declarat, într-o conferinţă de presă, că echipa sa nu prea era băgată în seamă în turul campionatului, dar a ajuns să fie respectată de adversari în urma rezultatelor din retur.

Referindu-se la partida cu Voinţa Sibiu, din cadrul etapei a XXIIII-a a Ligii I, Isăilă a spus că va întâlni poate cel mai dificil adversar din acest retur, în ciuda faptului că echipa sa a jucat cu Dinamo şi CFR Cluj: "Ne aşteaptă la Sibiu poate cel mai dificil meci din acest retur, întâlnim o echipă în adevăratul sens al cuvântului, un grup unit, foarte greu de învins, arţăgoasă, care se bate pentru orice minge. Noi mergem însă acolo pentru a obţine un rezultat pozitiv, să câştigăm. Teamă nu ne e de niciun adversar, îi respectăm şi încercăm prin forţele noastre să ne impunem jocul şi să câştigăm. Dacă până acum nu am fost băgaţi în seamă, eu cred că de acum înainte vom fi respectaţi. Ce a fost până acum e istorie, trebuie să vedem ce vor face de acum înainte. Ne gândim să ne salvăm de la retrogradare, trebuie să ieşim din zona aia fierbinte. E mult spus că Sportul e echipa mamomentului, suntem într-o formă bună, avem nevoie de continuitate. Trebuie să arătăm aceeaşi foame de rezultat, de puncte, să avem aceeaşi atitudine".

Daniel Isăilă a spus că îi e greu să alcătuiască echipa de start, din cauza lotului puţin numeros, dar nu se plânge. "Nu ne lamentăm, nu ne plângem din pricina lotului destul de subţire. Nu ne e uşor, dar asta e situaţia, trebuie să o acceptăm şi să muncim. Îmi pare rău şi de Varga, orice antrenor îşi doreşte un jucător de talia lui Varga, dar asta e situaţia, nu avem ce face. E spre binele lui, fiecare îşi doreşte să evolueze acolo unde îi e mai bine. Sportul joacă fără prime până la finalul campionatului, când vor fi prime de obiectiv. Nu mi-e teamă de relaxare, numai ei au de pierdut dacă vor gândi aşa. Un jucător profesionist nu are voie să se relaxeze decât în vacanţă", a declarat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite