Dani Coman va reveni la antrenamente în ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moldovan se va putea baza pe Dani Coman în primul cantonament extern Foto: Stelian Grăjdan
Moldovan se va putea baza pe Dani Coman în primul cantonament extern Foto: Stelian Grăjdan

Portarul echipei FC Braşov, Dani Coman, va reveni pe gazon la sfârşitul lunii ianuarie, după operaţia la menisc pe care a suferit-o la începutul lunii decembrie.

Mă simt bine după operaţia de menisc. Doctorul Irimia mi-a spus că într-o lună pot începe pregătirile, astfel că eu sper să încep antrenamentele în primul cantonament din străinătate.

Îmi pare rău că am ratat ultimele două meciuri din campionat, cu Rapid şi FC Timişoara, pentru că erau două jocuri  importante. Am făcut un tur bun de campionat, însă cu puţină şansă cred că puteam să fim mai sus în clasament. În retur avem nevoie de linişte şi stabilitate pentru a ne atinge obiectivul", a punctat Dani Coman.

Finala Cupei României, obiectivul din 2010

Făcând referire la adversarul preferat în penultimul act al Cupei României la fotbal, Dani Coman este convins că toate echipele calificate în această fază sunt valoroase. 

În semifinalele Cupei României aş dori să jucăm cu Dinamo. Sunt convins că vom avea parte de o semifinală grea. Nu contează ce adversar vom întâlni.

Cu siguranţă vor fi două meciuri dificile, însă eu sper să jucăm returul la Braşov şi să obţinem calificarea în finală. Fanilor le urez multă sănătate, linişte sufleteasca şi un an 2010 mult mai bun din toate punctele de vedere. Sărbători Fericite tuturor", a declarat Dani Coman pentru site-ul oficial al clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite