Dani Coman s-a operat de menisc şi absentează în ultima etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan are infirmeria plină
Viorel Moldovan are infirmeria plină

În ultima etapă a turului Ligii I la fotbal, FC Braşov va întâlni, duminică seara, de la ora 18.00, pe propriul teren, liderul Poli Timişoara.

Pentru duelul cu bănăţenii, tehnicianul „stegarilor", Viorel Moldovan, nu se va putea pe portarul Dani Coman, care s-a operat zilele trecute de menisc, în timp ce Ilyes, Cristescu, Hadnagy, Abrudan şi Cătălin Munteanu sunt indisponibili.

Cu toate acestea, Moldovan vrea să obţină maxim din acest duel şi să încheie anul cu o victorie în faţa propriilor suporteri. „Suntem conştienţi că vom avea un meci foarte dificil, întrucât vom întâlni o echipă arţăgoastă, ofensivă, bine organizată, care primeşte greu gol. Vrem să câştigăm pentru a face un cadou frumos suporterilor de sărbători şi vrem să rămânem în plasa plutonului fruntaş.

Vom avea parte de un meci greu, aprig disputat, iar echipa mai concentrată va avea câştig de cauză. Trebuie să fim determinaţi şi sunt convins că vom avea câştig de cauză", crede Viorel Moldovan.

Tehnicianul formaţiei de la poalele Tâmpei a vorbit şi despre problemele de lot pe care le are înaintea  confruntării de duminică. „În momentul de faţă, efectiv nu am pe cine să folosesc între buturi. Dani Coman s-a operat de menisc, iar Kajcsa şi Mincă sunt răciţi. Sper să-i recuperăm în timp util, deoarece în caz contrar vom avea probleme serioase. În plus, chiar dacă au revenit la pregătire, Ilyes, Cătălin Munteanu, Cristescu, Hadnagy şi Abrudan nu sunt refăcuţi în totalitate şi este posibil să nu mă pot baza pe ei", a menţionat „Vio".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite