Dani Coman face reclamă la şampon! De azi e imaginea şi "antrenorul" echipei Head&Shoulders!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Coman a organizat azi o conferinţă de presă enigmatică la Hotelul Howard Johnson, din capitală, mulţi speculând că poratul Rapidului doreşte să anunţe că şi-a cumpărat o echipă de fotbal sau chiar că îşi va anunţa retragerea.

Discursul jucătorului a început trist, sugerând a doua variantă, dar totul a fost de fapt o glumă cu caracter de marketing. Coman a devenit imaginea Head&Shoulders în România şi a participat la un clip inedit şi amuzant de promovare, în care portarul era căpitanul unei echipe tot timpul fresh.

Dani Coman, unul dintre cei mai importanti portari din România, a anunţat o schimbare în cariera sa. Ajuns la aproape 33 de ani, jucătorul Rapidului a lansat o nouă echipă de fotbal, complet inedită în peisajul românesc - FC Freshness.

După îndelungi analize şi consultări cu experţi internaţionali în domeniu, Dani Coman a hotărât să alcătuiască o echipă "clean and fresh", o echipa 100% fresh toată ziua, care să fie antrenată şi condusă chiar de el, bazaâdu-se pe propria experienţă!

Portarul giuleştenilor, Dani Coman şi-a prezentat "echipa" într-o manieră neobişnuită, jucătorii venind îmbrăcaţi în prosoape de baie pentru a evidenţia senzaţia de prospeţime mai intensă ca oricând, oferită de arma secretă a echipei: noul şampon head&shoulders, cu tehnologia Pro-Clean. "FC Freshness" este numele noii formaţii, care întruchipează atributele celei mai noi formule a şamponului head&shoulders.

În formula de joc 4-3-3, aşa cum joacă şi Rapidul, jucătorii echipei "FC Freshness" au fost prezentaţi de antrenorul lor în funcţie de esenţele conţinute, după cum urmează: în defensiva - Clasic Clean, mijlocaşi - Citrus Refresh iar în atac, Menthol, toţi fiind imbatabili în lupta împotriva principalului adversar, mătreaţa.

"Am primit cu mare plăcere propunerea head&shoulders de a deveni iniţiatorul şi antrenorul celei mai fresh echipe din România. Mi s-a părut o idee inedită şi potrivită nevoilor noastre. Cine nu şi-ar dori o echipă 100% fresh toată ziua? Îmi doresc astfel de jucători, oameni care să inspire prospeţime, să trăiască sportul la intensitate maximă. Invit pe toţi fanii fotbalului să ne susţină şi să încerce aliatul nostru imbatabil: noul head&shoulders", a declarat Dani Coman, antrenorul "FC Freshness".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite