Dani Coman a plecat în Serbia pentru a fi tratat de vraciul Marijana Kovacevici. Rapidiştii îl forţează pentru a intra cu Legia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentarea lui Dani Coman în urma intrării criminale a lui Andrei Prepeliţă, din jocul cu Steaua, este mai gravă decât a părut la prima vedere, iar pentru a se reface cât mai repede, giuleştenii recurg la o metodă neconvenţională.

Staff-ul tehnic şi cel medical l-au trimis astăzi pe portar în Serbia, pentru a fi tratat de vraciul Marijana Kovacevic, la clinica privată a acesteia din Belgrad. Tratamentul accidentărilor musculare, pe bază de placentă umană al doctoriţei este recunoscut în toată Europa, mulţi sportivi recurgând la el din cauza perioadei record de refacere. Rapidiştii speră ca Dani Coman să se refacă în acest fel până joia viitoare, când vor juca la Varşovia, în Liga Europa, meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană. Duminică, cu Astra, va juca însă cu siguranţă Cătălin Straton.

"Au fost două intrări criminale la Dani Coman în acest tur şi nimeni n-a semnalat acest lucru. Djakaridja Kone l-a accidentat la gleznă, şi Coman a jucat într-un picior meciuri foarte importante pentru Rapid, iar Prepeliţă era să-i rupă mâna şi să-l scoată din circuit. Tot noi suntem însă golani"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite