Dani Coman: "E un complot. Eu mi-am dat viaţa pentru Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După toate scandalurile din ultimul timp de la Rapid, care i-au avut în prim-plan pe Şumudică, Constantin sau Lazăr, a venit timpul ca şi ani Coman să răbufnească.

În Giuleşti, problemele continuă. La finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş, Mircea Bornescu a făcut o declaraţie prin care spunea că se simte vânat de cineva din conducerea clubului. Ieri, colegul său, Dani Coman, a întors vorbele lui "Pepe" în favoarea sa, afirmând că, de la revenirea în Giuleşti, nu a fost primit aşa cum şi-a dorit de suporteri, fiind contestat la multe jocuri. 

"Îi mulţumesc lui Bornescu că a fost sincer şi că a avut curajul să recunoască că există un complot împotriva portarului de la Rapid. Nu este normal ca eu să fiu înjurat de suporteri, eu mi-am dat viaţa pentru această echipă!" , a declarat Dani Coman pentru DigiSport.

 Tocmai postul de portar devine problematic pentru meciul de la Cluj. Coman, cel care în mod normal urmează să fie titular, s-a accidentat la un antrenament săptămâna trecută şi a stat cu palma dreaptă imobilizată până ieri, când şi-a dat faşa ghipsată jos, nefiind 100% pregătit să apere. În locul lui "Robocop" este posibil să intre tânărul internaţional de tineret Catălin Straton (22 de ani), care ar fi la primul joc ca titular în acest campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite