Dani Coman: "Sunt convins că din fotbal nu se pot scoate bani!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Coman
Dani Coman

Portarul Rapidului, Dani Coman, patronează la Piteşti o şcoală de fotbal care îi poartă numele, însă goalkeeper-ul nu intenţionează să scoată bani de pe urma acesteia.

„Niciodată nu m-am gândit să scot bani de aici. Nu m-am gândit decât să pot oferi oamenilor de aici posibilitatea să-şi crească copiii normal să se dezvolte normal, prin sport. Sunt convins că din fotbal nu se pot scoate bani, cel puţin aşa se vaită proprietarii noştri" a declarat Dani Coman.

Fostul portar alb-violet vrea ca echipa şcolii sale, înscrisă acum în Liga a IV-a argeşeană să promoveze, iar copiii care joacă pentru el să ajungă în scurt timp în Liga I şi la echipa naţională. „Am gânduri mari cu şcoala. Sunt convins că vor face treabă bună aceşti copii şi vor ajunge în Liga I şi la echipa naţională. Şi când spun asta mă refer la toţi care sunt aici. Avem fotbalişti extraordinari aici care au dovedit că au valoare. Îmi doresc să promoveze echipa în Liga a treia. Asta trebuie să înţeleagă şi ei, că trebuie să câştige mereu. Eu nu pot să le spun cu ce echipe să ţină acum, dar trebuie ţină mai întâi cu şcoala noastră şi apoi cu alte echipe", a mai spus Coman, care şi-a amintit şi cum a luat fiinţă şcoala: „A fost un vis de-al meu când vedeam neajunsurile pe care le aveam atunci când eram juniori. Şi anume faptul că nu aveam posibilitatea să jucăm pe un teren de iarbă, că nu aveam echipament. Acum vreau ca aceste lucruri să fie normale şi să aibă de toate cei care sunt înscrişi la şcoală".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite