Coman, sancţionat cu avertisment de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Coman
Dani Coman

Comisia de Disciplină a LPF l-a sancţionat pe portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, cu avertisment pentru gestul său din finalul partidei cu Concordia Chiajna, când a aruncat cu o sticlă spre proprii suporteri prezenţi la peluza I a stadionului, informează Liga Profesionistă de Fotbal.

Incidentul de la acea partidă a fost menţionat în raportul observatorului, membrii comisiei luând decizia sancţionării doar cu avertisment deoarece existau probe că jucătorul rapidist a fost provocat.

Tot în cadrul acestei şedinţe, care a avut loc de luni seară, Comisia de Disciplină a respins memoriul FC Dinamo prin care solicita câştigarea la masa verde a meciului cu Sportul Studenţesc, pierdut cu 1-3 pe teren. Comisia a hotărât că FC Dinamo a introdus tardiv contestaţia privind dreptul de joc al fotbalistului echipei Sportul Studenţesc, Ionuţ Şerban. Conform regulamentului, o echipă poate contesta dreptul de joc al unui jucător advers titular numai înainte de începutul partidei, însă gruparea alb-roşie a făcut contestaţia la pauza partidei de sâmbătă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite