Dani Coman, război fără sfârşit cu George Copos: "Ciprioţii nu sunt de acord să dea 62.000 de euro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Dănuţ Coman a declarat că gruparea cipriotă Anorthosis Famagusta nu este de acord cu suma de 62.000 de euro solicitată de conducerea FC Rapid în schimbul transferului său.

"Eu nu sunt mulţumit, îmi doresc să se rezolve situaţia mea cât mai repede pentru că nu îmi face bine. Am vorbit cu domnul Copos şi sper ca în această seară sau mâine să mai am o discuţie şi să se rezolve. Eu nu sunt dezamăgit, eu indiferent ce se va întâmpla rămân rapidist pe viaţă. Ciprioţii nu sunt de acord cu suma de 62.000 de euro, ei nu vor să plătească niciun ban pe mine. Am 33 de ani şi îmi doresc să plec liber, aşa cum am venit. Dani Coman a pus mereu Rapidul înaintea banilor. Sper să se rezolve situaţia. Eu nu aş plătit suma de 62.000 de euro de la mine pentru a pleca", a spus Coman.

Coman a povestit condiţiile în care a părăsit Rapidul în 2008 pentru a semna cu FC Braşov: "S-a spus că atunci când am plecat la Braşov am plecat pentru o sumă cu 25.000 de euro mai mare. Nu, e total eronat. Atunci avusesem o discuţie cu conducerea din acel moment, iar diferenţa dintre ce am ce am cerut eu şi ce mi s-a oferit a fost de 125.000 de euro. Şi n-ar fi fost nicio problemă, dar nu am semnat pentru că mi s-a propus să semnez jumătate din sumă cu Rapid şi jumătate cu o firmă a domnului patron de la vremea respectivă. Mi s-a propus aşa pentru ca să nu mi se dea decât jumătate. N-am acceptat şi am plecat la Braşov".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite