Dănciulescu, victima victoriei cu Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul lui Dinamo s-a săturat să fie înjurat din tribună la fiecare meci de acasă al „câinilor“. „Corbul“ a fost contestat şi ieri, la succesul cu Unirea, scor 3-1. Dacă Steaua (5-0) şi Oţelul (3-0) au făcut show cu o echipă virtual retrogradată, roş-albii au învins greu, pe final, cu 3-1, tremurând la un moment dat pentru victorie.

Cu o echipă experimentală, în care Andone a introdus mai mulţi fotbalişti ce nu prea au apucat să evolueze în acest sezon, Dinamo nu s-a întrebuinţat prea mult cu ialomiţenii. După câteva ratări ale lui Alexe şi Dănciulescu, din poziţie de unu la unu cu Curcă, sârbul Mehmedovici a pus meciul pe făgaşul normal, în minutul 20. A urcat la un corner în careu, şi-a plasat lovitura de cap la perfecţie, şi a sărbătorit în braţele lui Andone primul său gol pentru „câini".

Urziceniul nu a ştiut cum să reacţioneze sau nu a putut, iar dinamoviştii au majorat scorul la 2-0, prin Dănciulescu, dintr-un penalty obţinut de Bakaj. Mihalcea a încins finalul, cu golul său din minutul 83, roş-albii ajungând să ţină cu dinţii de avantajul firav. Bakaj a găsit bine momentul în care să dea şi el primul gol în „Groapă", şi a mai salvat din ruşinea unui rezultat la limită.
 
„Danciu-gol", sătul de critici

Chiar dacă Dinamo a câştigat cu 3-1, Ionel Dănciulescu nu a avut deloc o zi bună. Căpitanul roş-albilor a fost din nou criticat de suporterii din tribună, pe motiv că ratează mult în faţa porţii. „Eu nu cedez, dar mi-a ajuns. După fiecare înfrângere, sunt scos ţap ispăşitor. Eu înţeleg criticile, dar unele aprecieri sunt făcute cu o răutate ieşită din comun. Voi încerca să dau tot ce-i mai bun din mine pentru Dinamo", a promis Dănciulescu.

Antrenorul Ioan Andone a dezvăluit că a avut şi el o discuţie, după meci, cu elevul său. „I-am spus lui Danciu că trebuie să înţeleagă faptul că la orice echipă jucătorii cei mai experimentaţi sunt înjuraţi, atunci când lucrurile nu merg cum trebuie. Cine să fie înjurat? Stănescu, un jucător care nu a evoluat decât 15 minute?", s-a întrebat retoric Andone.

- Doar 770 de fani în tribune. Din nou, dinamoviştii au fost puţini la meciul favoriţilor, asistenţa fiind de doar 770 de spectatori, conform organizatorilor. Pentru a aduce publicul la stadion, roş-albii vor demara mai multe acţiuni de marke­ting unde vor împărţi gratuit bilete.

- Fanii i-au cerut demisia lui Andone. Galeria dinamovistă i-a cerut antrenorului să părăsească echipa. "Sunt grupuri răzleţe. Am vrut să mă întâlnesc cu ei, să discutăm, dar nu au vrut. Ei nu sunt suporterii adevăraţi care mă opresc pe stradă să vorbim despre echipă", a spus Andone.

- Mehmedovici, primul gol în Liga I. Fundaşul dinamovist a înscris ieri primul gol de când e în România, tocmai împotriva fostei sale echipe, Unirea Urziceni. Sârbul nu mai marcase de acum şase ani, de când juca la Mechelen.

- Mihalcea nu s-a bucurat la gol. Adrian Mihalcea a înscris împotriva roş-albilor, dar nu s-a bucurat deloc pentru reuşită, el evoluând, în trecut, cinci
ani la Dinamo.

3-1

Dinamo: Bălgrădean - Bărboianu, Găman, Mehmedovici, Bordeanu - V. Munteanu (Stănescu 78), Mărgăritescu, C. Munteanu (Păun 68), Bakaj - Alexe (Ţucudean 46), Dănciulescu. Antrenor: Ioan Andone
Unirea Urziceni: Curcă - Buşcă, Ioniţă, E. Nicu, Lupu - Scărlătescu (Tobă 73), Marcu (Muzac 53), Al. Pădureţu (Mera 63), Pătraş - Mihalcea, Rusescu.
Antrenor: Marian Pană
Goluri: Mehmedovici 19, Dănciulescu 27 (pen.), Bakaj 90+1 / Mihalcea 82
Stadion Dinamo: 770
Arbitru: Cristian Sava

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite