Dănciulescu a rămas tot „killerul“ lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae - Dănciulescu
Niculae - Dănciulescu

Atacantul dinamoviştilor, Ionel Dănciulescu, are şansa azi de a deveni cel mai bun marcator din istoria derby-urilor Dinamo-Steaua. El a marcat până acum 13 goluri, la fel ca şi Florea Voinea.

Ionel Dănciulescu are destule motive să fie în formă maximă în această seară în eternul derby al campionatului. În primul rând, pentru că mâine îşi va aniversa ziua de naştere (Dănciulescu va împlini 35 de ani), apoi pentru că are şanşa de a deveni cel mai bun marcator din istoria întâlnirilor Dinamo-Steaua (până acum are 13 reuşite, la fel ca şi Florea Voinea) şi nu în ultimul rând pentru a confirma că, în ciuda vârstei, traversează în continuare o formă de invidiat.

Trebuie menţionat însă că dintre cele 13 goluri, opt au fost marcate de Dănciulescu în poarta actualilor săi coechipieri, adică în poarta lui Dinamo. De altfel, el devenise idolul galeriei steliste, tocmai din acest motiv. „Danciu-gol“ nu s-a mai simţit la fel de bine în derby+uri în tricoul lui Dinamo, deşi a bifat mult mai multe meciuri în tricoul roş-albilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite