Dănciulescu, egalul lui Cămătaru. „Nu mă compar cu fotbaliştii mari din trecut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria lejeră a roş-albilor de la Ploieşti, scor 1-5, a reprezentat un moment de bucurie personală şi pentru Ionel Dănciulescu.

Atacantul a marcat unul dintre golurile lui Dinamo, mai exact al treilea, şi l-a egalat pe Cămătaru la numărul de reuşite din Liga I (198). Mai mult, atacantul dinamovist are şansa de a urca pe prima poziţie a acestui clasament, întrucât liderul, Dudu Georgescu, are 252 de goluri. „Mă bucur pentru victoria echipei, nu neapărat pentru mine. N-am făcut un ţel din a deveni golgheterul all-time al României, cum nici nu vreau să mă compar cu jucători mari din trecut", a spus Dănciulescu.
Vârful „câinilor" a spus că s-a simţit excelent pe noul stadion din Ploieşti. „Cu un asemenea stadion şi un asemenea public, cum a fost cel de pe «Ilie Oană» te simţi fotbalist. A fost o adevărată plăcere să jucăm acolo. Este o arenă excelentă şi de aceea sper ca Petrolul să nu retrogradeze".
Dănciulescu are însă şi un regret, şi anume cel al lipsei fanilor. „Sper ca ei să revină cât mai repede alături de noi pentru că este păcat, mai ales că suntem pe primul loc".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite