Dănciulescu, antrenor-jucător la Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănciulescu este unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi fotbalişti în vestiarul lui Dinamo
Dănciulescu este unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi fotbalişti în vestiarul lui Dinamo

La revenirea echipei din vacanţă, şefii din „Ştefan cel Mare" îi vor propune lui Ionel Dănciulescu să înceapă munca de antrenor secund şi să se alăture staffului celui care va ocupa funcţia de „principal".

Până să lămurească situaţia tehnicianului principal, conducătorii lui Dinamo se ocupă de poziţia de asistent al celui care va îmbrăca tricoul inscripţionat cu „A1". Acţionarilor le-a venit ideea ca Ionel Dănciulescu să se dedice, în „colaborare" cu statutul de jucător, şi meseriei de antrenor. Badea şi Borcea îşi doresc ca jucătorul de 34 de ani să se retragă din fotbal de la Dinamo, după care „Corbul" să rămână în organigrama clubului, într-un post de tehnician, la diferite secţii.

Tocmai de aceea şefii şi-au propus să-l pregătească pe Danciu pentru această funcţie, în paralel cu activitatea de fotbalist activ. Acesta este unul dintre motivele pentru care acţionarii trag de Andone, „Fălcosul" fiind văzut modelul perfect pentru Dănciulescu. Atacantului i se va face această ofertă odată cu reunirea echipei, programată la 13 iunie. De alt­­fel, Danciu şi-a propus să se înscrie în toamnă la cursurile şcolii federale de antrenori. Altfel, încă antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone îi ţine ca pe jar pe Badea, Borcea şi Săvulescu. Tehnicianul de 51 de ani refuză să discute cu conducătorii prin telefon despre contractul său.

Metalurg Doneţk îl vrea pe andone

„Fălcosul" ar fi trebuit să se întoarcă în acest weekend de la Marbella (Spania), dar a preferat să mai stea două zile. În ultimul timp, ucrainenii de la Metalurg Doneţk şi-au exprimat interesul pentru Andone, după ce Răzvan Lucescu i-a refuzat şi s-a dus la Rapid.

"Dacă mai rămân la Dinamo? Să vorbească acţionarii despre asta, eu încă mai sunt în vacanţă.''
Ioan Andone antrenor Dinamo

A plecat în vacanţă supărat

Căpitanul „câinilor" nu prea s-a bucurat de zilele libere dintre cele două stagiuni. Dănciulescu are de primit restanţe salariale de la şefi, însă jucătorul regretă cel mai mult că nu a câştigat finala Cupei României, cu Steaua. Danciu şi-a petrecut vacanţa mai mult prin Bucureşti, fiind şi în căutarea unei noi case. Atacantul roş-albilor este o ţintă de transfer pentru FCM Târgu-Mureş, dar şi pentru nou-promovata FC Bihor, însă atât acţionarii dinamovişti, cât şi jucătorul îşi doresc să continue colaborarea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite