Dănciulescu: "Sper ca Pulhac să nu păţească ce am păţit eu la Hercules"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Dănciulescu, care a evoluat în sezonul trecut la Hercules, îi dă câteva sfaturi lui Pulhac înainte de plecarea în Spania şi speră ca acesta să nu aibă aceeaşi soartă cu el.

Dănciulescu (33 de ani) a fost transferat anul trecut de la Dinamo la Hercules Alicante, echipă cu care a promovat în prima ligă spaniolă. Ionel Dănciulescu a marcat 10 goluri în 25 de meciuri pentru Hercules.

Reprezentanţii clubului spaniol, care se confruntă cu probleme financiare, l-au anunţat pe Dănciulescu că i-au reziliat unilateral contractul.

"Depinde de cum va fi făcut contractul lui Cristi. Am înţeles că e împrumut şi tot ei vor avea decizia finală. El trebuie doar să aibă grijă cum se antrenează şi cum joacă. Eu nu plecam de la Dinamo dacă nu era mister Esteban Vigo. Dumnealui nu a avut curajul nici să îmi dea un telefon să mă anunţe că nu mai e nevoie de mine. Eu credeam că în campionatele mari doar antrenorii decid. Sper să nu se întâmple şi cu Pulhac ce s-a întâmplat cu mine la Hercules",  a declarat Ionel Dănciulescu pentru Sport.ro, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite