Dănciulescu: "Îmi doresc să câştigăm Cupa României"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, marţi, că îşi doreşte, pentru anul 2011, ca gruparea bucureşteană să aibă constanţă în joc şi să câştige o nouă ediţie a Cupei României.

"Îmi doresc ca lucrurile să meargă bine la Dinamo să nu mai avem această inconstanţă din acest tur de campionat şi, de ce nu, să câştigăm Cupa României, care deocamdată este cel mai aproape obiectiv al nostru. Dacă se poate, îmi doresc ca noul an să fie de zece ori mai bun. Pentru mine îmi doresc să fiu sănătos împreună cu familia mea. Sper ca anul care vine să fie mai bun decât a fost această a doua parte a lui", a spus Dănciulescu.

Dinamo este calificată în semifinalele Cupei României, unde va întâlni în dublă manşă pe Gloria Bistriţa.

Ionel Dănciulescu speră ca suporterii dinamovişti să revină la stadion.

"Nu am văzut mesajele suporterilor scrise pe Stadionul Dinamo. E normal să fie supăraţi, pentru că în ultimii doi-trei ani de zile nu au fost rezultatele pe care şi le-au dorit, bine, nici noi nu ni le-am dorit şi este normal. Vin din ce în ce mai puţini la stadion. Sper ca lucrurile să se îndrepte un pic în anul care vine, dar numai noi îi putem readuce în tribune prin evoluţiile pe care le-am avea pe teren", a completat Dănciulescu.

Atacantului îi place Stadionul Dinamo, deşi mulţi suporteri se plâng de arhitectura acestuia. "Mie îmi place şi Stadionul Dinamo, nu am niciun fel de problemă. E un stadion unde mă simt bine, unde sunt obişnuit. Toată lumea spune că e un stadion urât, neprimitor, dar am avut satisfacţii enorme pe acest stadion", a subliniat Dănciulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite