Dănciulescu: "Dacă primesc o ofertă, aş putea evolua chiar şi în Liga 1"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Dănciulescu s-a întors astăzi în România şi va decide în zilele următoare unde va juca din sezonul viitor, după ce şi-a încheiat contractul cu formaţia spaniolă Hercules, care a promovat în Primera.


"Am vorbit cu cei de la club, s-a rezolvat aproape totul. Mai urmeză să primesc luna viitoare prima de promovare, practic cu asta se termină totul.  Sunt în discuţii cu mai multe echipe , dar voi aştepta şi voi vedea ce voi face. Îmi pare rău că n-am rămas acolo, dar ce pot fac? Trebuie să merg înainte, poate va fi mai bine pentru mine şi voi găsi ceva mai bun. În cîteva zile voi şti care va fi viitorul meu, sînt mai multe oferte, dar nu pot da un răspuns acum, le mulţumesc celor care s-au gîndit la mine. Voi analiza ofertele şi voi alege ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Dacă voi primi ceva concret şi bun care să mă satisfacă din punct de vedere financiar, deşi nu-s deloc pretenţios, aş putea juca chiar şi aici, în România", a spus Danciu, conform gsp.

Despre transferul lui Claudiu Niculescu de la Dinamo la Universitatea Cluj, Dănciulescu a declarat: "Mă bucur pentru Niculescu că s-a dus la U Cluj, poate va arăta multora că au greşit cînd au crezut că nu mai are nimic de arătat. Acolo va putea juca, pentru că în ultimul timp, la Dinamo, a avut puţine şanse. Nu ştiu dacă voi face parte în viitor din conducerea lui Dinamo, sînt mulţi la rînd, noi, eu şi Claudiu, mai vrem să jucăm fotbal. Când nu voi mai rezista fizic mă voi retrage şi voi vedea ce voi face", a încheiat Dănciulescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite