Dănciulescu, înainte de derbiul cu Rapid: "Atuul Rapidului este Răzvan Lucescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul dinamovist Ionel Dănciulescu a declarat vineri că atuul Rapidului îl constituie antrenorul Răzvan Lucescu, dar a precizat că speră ca echipa sa să continue istoria rezultatelor bune împotriva adversarei din cadrul etapei a VII-a a Ligii I.

"Eu cred că e un derbi, Dinamo-Rapid e un derbi. Noi trebuie să continuăm pe aceeaşi linie, pentru că şi la Vaslui am avut o partidă foarte bună. Cu moralul stăm binie, era o problemă dacă jucam prost. Nu aş mai vrea să se repete partida de anul trecut să începem de la 0-2. Partida de duminică cu siguranţă va fi alta, nu se va repeta istoria. Cu Răzvan Lucescu, Rapid este mai puternică. Atuul lor este Lucescu. În plus au un lot numeros, echilibrat valoric, pot schimba la fiecare meci câte 4-5 jucători. E o echipă în formă. E greu să-l uiţi pe Torje, dar trebuie să mergem înainte. Jucătorii care evoluează pe postul lui trebuie să-l suplinească, este greu, dar sper să-l facem uitat", a declarat Dănciulescu.

Jucătorul dinamovist a ţinut să-i felicite pe viitorii adversari pentru victoria cu 1-0 obţinută cu Hapoel Tel Aviv, în grupele Ligii Europa: "Toate meciurile sunt grele, nu mai putem vorbi de meciuri uşoare. Rapid vine după rezultatul bun de aseară din Liga Europa, dar jucăm acasă şi trebuie să câştigăm. Cu siguranţă va fi o partidă diferită faţă de ceea ce au jucat aseară. Dani Coman e un portar foarte bun, dar sperăm ca duminciă să marcăm noi un gol mai mult decât adversarul. În ultimul timp am jucat bine împotriva Rapidului, nu am pierdut cu ei, sperăm ca şi duminică să fie la fel. Rapid a jucat foarte bine cu Hapoel Tel Aviv, au obţinut un rezultat foarte bun şi au avut un portar în zi de excepţie, a apărat absolut tot, a fost fantastic. A fost o victorie muncită şi îi felicit".

"Vaslui a făcut o partidă foarte bună cu Lazio, este una dintre formaţiile foarte bune ale campionatului, cu cel mai bun mijloc din ţară. Au cel mai în formă jucător la ora actuală, Sânmărtean este cel mai bun din ţară la ora actuală. Bravo lor, au făcut o partidă remarcabilă, cu puţin noroc puteau câştiga", a mai spus Dănciulescu.

Jucătorii dinamovişti nu vor avea o primă pentru partida cu Rapid.
"Nu avem primă pentru acest meci. Salarii am luat săptămâna trecută, este o mică întârziere, ca peste tot, dar deocamdată stăm bine", a adăugat Dănciulescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite