Dan Petrescu nu ştie de glumă: 4-0 cu „U“ Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atmosferă de mare sărbătoare la Cluj-Napoca, cu ocazia meciului Universitatea-Kuban Krasnodar, partidă care a inaugurat cea mai modernă arenă din Ardeal.

Fiesta a fost puţin stricată de rezultatul de pe teren, 4-0 pentru ruşi,  dar şi de evoluţia extrem de palidă a jucătorilor lui Ionuţ Badea. Clujenii au fost însă „îmbunaţi" la final cu un spectaculos foc de artificii.Evenimentele de pe „Cluj Arena" au început la ora 17.00. Grupele de copii şi juniori ale clubului şi foste glorii au defilat pe gazon. Nume precum Mihai Adam, Cristinel Pojar, Remus Câmpeanu, Septimiu Câmpeanu, Vasile Mare, Cristian Dulca, Radu Sabo sau Marius Popescu au călcat din nou pe locul unde odinioară activau. Prezentatorul evenimentului a fost Gyuri Pascu, cel care a întreţinut atmofera până în debutul jocului.

Partida n-a avut istoric, ruşii au dominat meciul, au marcat de patru ori, dar de fiecare dată în uralele spectatorilor, care s-au bucurat de inaugurarea stadionului şi au aplaudat fiecare fază de atac, fie la poarta românilor, fie la cea a jucătorilor lui Dan Petrescu.Un moment emoţionant s-a petrecut în ultimele minute ale primei reprize, atunci când pe teren a intrat Pojar, care a îmbrăcat astfel pentru ultima oară tricoul Universităţii. „Îmi cer scuze că am stricat sărbătoarea Clujului. Era normal să jucăm şi să nu ne dăm la o parte. A fost un simplu meci amical. Atmosfera a fost senzaţională", a spus mijlocaşul lui Kuban, Dacian Varga.

"Îmi pare rău că scorul a fost aşa de mare. Mingea n-a vrut să intre în poartă pentru Universitatea. Cred că l-am băgat în şedinţă pe Ionuţ Badea după acest scor.''
Dan Petrescu antrenor Kuban Krasnodar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite