Dan Petrescu, martor la scene de război

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Torţele au căzut în faţa lui  Dan Petrescu
Torţele au căzut în faţa lui Dan Petrescu

Antrenorul român şi Ropotan s-au aflat în mijlocul confruntărilor violente din timpul meciului Torpedo Moscova – Dinamo Moscova.

De când a preluat-o pe Dinamo Moscova, Dan Petrescu n-are parte de linişte. Ca şi cum presiunea care apasă asupra sa în ceea ce priveşte rezultatele nu era de-ajuns, antrenorul român s-a trezit miercuri seară într-un adevărat haos. La prima vedere, meciul Torpedo-Dinamo din 16-imile Cupei Rusiei nu anunţa nimic senzaţional, mai ales că gazdele, o formaţie de ligă secundă, nu emiteau mari pretenţii.

Dinamoviştii lui Dan Petrescu au pus rapid un avantaj de două goluri pe tabelă. Evenimentele au degenerat însă după golul de 2-0, fanaticii ultraşi ruşi dând din nou dovadă de o violenţă extremă.

Dinamo va câştiga cu 3-0

Întâlnirea a fost prefaţată de confruntări stradale violente, în care forţele de ordine au fost depăşite. Din acest motiv, e posibil ca în sprijinul celor de la Torpedo să fi sărit şi câţiva fani ai lui Spartak, duşmani de moarte cu susţinătorii lui Dinamo. Început înainte de meci, războiul galeriilor a continuat în interiorul arenei, cu armele specifice.

Astfel, prima repriză a fost întreruptă de două ori de arbitru din cauza torţelor şi fumigenelor care au aterizat pe teren, lansate în special din sectorul galeriei lui Torpedo. Ultraşii gazdelor n-au ţinut cont de avertismente, recidivând în startul reprizei secunde, chiar după golul de 1-2. Dan Petrescu şi Adrian Ropotan (titular în echipa „Bursucului") au trăit pe viu „iadul" creat, fiind norocoşi că au scăpat fără răni fizice. Văzând că situaţia scapă de sub control, arbitrul a suspendat definitiv meciul în minutul 51. Cel mai probabil, victoria îi va reveni la „masa verde" lui Dinamo cu 3-0, decizia urmând să fie luată miercuri, 3 octombrie.

"Nebunia a început înainte de meci. S-au aruncat sticle incendiare şi s-au împărţit pumni cu nemiluita.''
Siteul News.ru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite