"Bursucul", aşteptat la ŢSKA Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu este aproape să plece de la Kuban Krasnodar. Nu la Chelsea, acolo unde fostul agentul Ioan Becali spera să-l ducă, ci la ŢSKA Moscova, una dintre echipele de top din Rusia. Moscoviţii sunt gata să-i plătească antrenorului român clauza de reziliere de 3,2 milioane de euro.

"Bursucul" este cu echipa din Krasnodar pe ultimul loc în play-offul din Rusia, însă cu toate astea şefii cluburilor mari din spaţiul ex-sovietic sunt cu ochii pe tehnicianul român. Petrescu şi-a prelungit în vara anului trecut contractul cu Kuban, i s-a dublat salariu, având acum 2 milioane de euro, însă este foarte posibil ca la vara să plece de la echipă, chiar dacă are o clauză de reziliere de 3.2 milioane de euro.

Ruşii de la ŢSKA s-au interesat deja de condiţiile în care ar putea să-l aducă pe "Bursuc" la Moscova şi n-au fost deloc speriaţi de suma pe care ar trebuie să o achite în schimbul serviciilor antrenorului. "Momentan nu este ceva sigur. Cei de la ŢSKA au întrebat de contractul lui Petrescu şi rămâne să se discute. Acum au antrenor, pe Leonid Slutsky, sunt pe locul doi şi nu sunt mari probleme la club. Din vară însă, altfel stau lucrurile. Dacă cei de la ŢSKA vor pierde un meci sau două, probabil situaţia se va schimba radical şi se vor grăbi să aducă un alt antrenor", a afirmat un apropiat al clubului rus.
"Steaua" Rusiei a ajuns în acest sezon până în optimile Ligii Campionilor, unde a fost eliminată de "galacticii" de la Real Madrid. Clubul ŢSKA este în strânsă legătură cu Chelsea, formaţie de suflet a lui Dan Petrescu, "gurile rele" afirmând că miliardarul care finanţatează echipa de pe Stamford Bridge, Roman Abramovici, este în spatele patronului grupării moscovite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite