Dan Alexa s-a ales cu faţa umflată! Vezi de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Politehnicii Timişoara, Cosmin Contra, a susţinut astăzi conferinţa de presă săptămânală, ca prefaţare a jocului de duminică, 26 septembrie, ora 18,30, din deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu, a informat site-ul formaţiei de pe Bega.

Cosmin Contra a spus, conform gsp,  că va fi o confruntare dificilă, evidenţiind calităţile trupei gorjene şi ale tehnicianului advers: "Vom avea o deplasare grea, contra unei echipe care joacă foarte bine acasă. Pandurii este o formaţie bine organizată, antrenată de un tehnician tânăr, Ionuţ Badea, care a făcut trupe redutabile din echipele pe care le-a pregătit.  Pandurii este o echipă bine pregătită tactic şi fizic. Va fi o întâlnire grea, dar noi venim după două victorii şi suntem încrezători în forţele noastre. Trebuie să avem aceeaşi mentalitate, aceeaşi determinare, acelaşi spirit de sacrificiu pe care l-am arătat la ultimele două partide. Dacă vom avea aceste lucruri putem să ne întoarcem cu un rezultat bun de la Târgu Jiu"

Contra nu va putea conta pe căpitanul echipei, Dan Alexa: "Alexa a suferit o operaţie stomatologică, are faţa umflată, nu este disponibil decât de săptămâna viitoare. Sper să fiu inspirat, să aleg cel mai bun 11 la acest meci, având în vedere calităţile adversarului de duminică. Fac un presing foarte bun, au jucători rapizi, tehnici şi trebuie să fim atenţi. Cum am spus, îmi doresc continuitate în rezultate. Îmi doresc ca învingând Pandurii să fim acolo sus pentru ca partida cu Rapid să fie un derby pentru locul 1, să putem umple stadionul. Fac deja de-acum un apel la fani, îi aştept să umple arena la sâmbăta viitoare să ne împingă spre victorie. Dar înainte de toate e meciul de duminică, foarte greu, le-am şi spus asta jucătorilor deja după partida de miercuri din Cupa României".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite