Dan Alexa: "Marea mea decepţie e că n-am luat un trofeu cu Poli Timişoara"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Alexa, mijlocaşul Rapidului a vorbit în emisiunea Divizia Mitică, de la Radio GSP, despre marele său regret din cariera de fotbalist.

"Marea mea decepţie e ca n-am luat un trofeu cu Poli. Am jucat 4 finale, două de Cupă, două de campionat. E groaznic să vezi cum adversarul tău se bucură. Am petrecut 5 ani frumoşi, dar regret că n-a fost şi acea cireaşă de pe tort", a spus Dan Alexa la Radio GSP.

...despre transferul în China: "Eu m-am simţit foarte bine acolo, am jucat două sezoane. Nu regret că m-am dus, îmi pare rău doar că n-am mai prins echipa naţională"

...despre meciul cu San Marino: "Toată lumea a aşteptat Argentina. Din păcate, ei nu mai vin. În septembrie ne aşteaptă nişte meciuri decisive. Eu n-am fost chemat nici în mandatul precedent n-am, aşa cu nu sînt afectat. Dacă mă va chema voi răspunde mereu pozitiv"

...despre transferul lui Costel Pantilimon: "Merită să joace la Manchester City, dar îi va fi foarte greu. Practic, se bate cu portarul numărul unu al Angliei"

...despre cariera de antrenor: "Îmi doresc să rămîn în fenomen. Fotbalul mi-a dat multe, mi-e greu să fac altceva. Vreau să mai cîştig trofee, să am un final de carieră frumos. Vom vedea dacă voi fi un antrenor bun sau nu"

...despre arbitraj: "Domnul Tudor, spre surprinderea mea, nu mi-a mai dat de mult un galben. Sînt un jucător care dă tot. Sper doar să mă concentrez să nu primesc cartonaşe galbene. Mai greu să mă schimb acum"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite