Damian Băncilă: "Obiectivul echipei Oţelul II este de a creşte jucători pentru fotbalul gălăţean"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două reprezentante ale Galaţiului din eşalonul trei au avut o evoluţie dezamăgitoare în prima parte a sezonului. Din acest motiv, vacanţa a fost scurtă iar acum componenţii celor două formaţii transpiră din greu cu gândul la returul care se va relua pe 2 martie. Oţelul II şi-a mutat cartierul general la Câmpulung Moldovenesc, unde va rămâne până pe 5 februarie.

"Este o perioadă importantă, în care ne vom axa pe acumulările fizice. Obiectivul nostru este creşterea de jucători pentru fotbalul gălăţean, crearea unei echipe competitive la acest nivel şi clasarea în prima jumătate a clasamentului", a declarat noul antrenor principal, Damian Băncilă, pentru "Monitorul de Galaţi".

La revenirea acasă, oţelarii cei mici şi-au programat şase amicale: cu Politehnica Galaţi (8 februarie), cu FCM Dunărea (11 februarie), cu Unirea Slobozia (15 februarie), cu CSM Focşani (18 februarie), cu Conpet Cireşu (21 februarie), cu o echipă din Liga a IV-a (24 februarie). Lotul este următorul: Vasiliu, Vicol - Marus, Vieru, Murgoci, Rusu, Gâţă, Manea, Bertea, Moglan, Negoescu, Enache, Dajbog, Stoian, Gohoreanu, Adăscăliţei, Constantinescu, Agaspahic, Chipirliu, Iordache, Tudorie.

La rândul ei, Politehnica Galaţi efectuează un semicantonament de 10 zile în localitate. Antrenorul principal Mihai Barbu împreună cu colaboratorii săi a stabilit un program draconic de pregătire, cu două antrenamente zilnic, în aer liber şi la sala de forţă. Poli a susţinut deja două partide de verificare: 0-1 cu FCM Dunărea şi 5-2 cu Sporting Voinţa Lieşti. Lotul de jucători: Vlasie, Olaru - Coman, Stamate, Vrânceanu, Racoviţă, Hristian, Dima, Dragoş Munteanu, Cujmir, Chiriac, Fălcaru, Velicu, Donose, Mihai Munteanu, Curmei, Drăgan, Lupu, Serian, State, Ginghină. Gălăţenii vor mai juca câteva amicale, după cum urmează: cu o echipă din Liga a IV-a din Buzău (3 februarie), cu Oţelul II (8 februarie), cu CS Panciu (11februarie), cu Conpet Cireşu (15 februarie), cu CF Brăila (22 februarie), cu Unirea Slobozia (25 februarie), a mai scris sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite