Dacă înving pe Dinamo,steliştii îi vor cere banii lui Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul unei victorii împotriva rivalilor de la Dinamo, jucătorii Stelei plănuiesc să-i facă o vizită la palat lui Gigi Becali pentru a-şi cere drepturile financiare. De când cu criza financiară, primele de joc au devenit un subiect tabu în Ghencea.

Începând din returul sezonului trecut, patronul Gigi Becali a invocat de fiecare dată diverse motive pentru a-i sări de la plată pe fotbalişti.
În vară, Becali le-a promis fotbaliştilor bonusuri pentru accederea în grupele Ligii Europa, însă banii nu le-au intrat în conturi nici până astăzi!

„Primele alea să le aştepte mult şi bine, le voi da doar dacă vor lua titlul", a spus recent finanţatorul Stelei. Fotbaliştii aveau de încasat între 2.000 şi 15.000 de euro, conform tabelului întocmit de Cristiano Bergodi, în funcţie de minutele jucate.

Nu a fost pentru prima dată când jucătorii au fost nemulţumiţi de finalitatea unei promisiuni marca Gigi. În septembrie 2008, după ce echipa se calificase în grupele Ligii Campionilor, patronul nu a virat cei 100.000 de euro promişi decât în conturile a şase jucători, preferaţii săi din echipă.

Mai mult, elevii lui Stoichiţă nu au încasat în acest sezon nicio primă, ci doar banii din salarii. Totuşi, cum trupa lui „Lippi" se află acum pe primul loc, la egalitate cu CFR Cluj, şi, în cazul în care va învinge Dinamo, ia o opţiune serioasă pentru titlu, steliştii sunt hotărâţi să-şi ceară drepturile.

Delegaţia: ov. Petre, Szekely şi P. Marin

Astfel, fotbaliştii cu state vechi în Ghencea au convocat o şedinţă în vestiar. Acolo s-a hotărât că, dacă îi vor bate pe „câini", veteranii echipei, în frunte cu Ovidiu Petre, Janos Szekely şi Petre Marin, vor merge peste Gigi Becali la palat, pentru a discuta despre primele restante. Pe lângă banii pe care îi au de încasat până acum, fotbaliştii vor cere şi bonusul de 5.000 de euro, promis de latifundiar în cazul unei victorii cu Dinamo. 

Tentativă eşuată

La sfârşitul turului, roş-albaştrii au mai avut o rundă de negocieri cu patronul Gigi Becali. Petre Marin şi Sorin Ghionea s-au dus la palat, unde au cerut ca bonusul de 100.000 de euro, pentru câştigarea campionatului, să fie stipulat printr-un act adiţional la contract.

„Nu se pune problema de aşa ceva! Nu-mi pun mie angajaţii condiţii", a sunat refuzul finanţatorului, care l-a scos de atunci definitiv pe „Jair" de la inimă.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite