DINU GHEORGHE: „Rui Duarte joacă pentru că nu bea şi se odihneşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinu Gheorghe, preşedintele giuleştenilor, a explicat motivele pentru care portughezul Rui Duarte a jucat titular în prima etapă din acest sezon, deşi s-a prezentat la echipă cu o întârziere de aproape două luni, dar şi cât va mai dura până când alb-vişiniii vor reveni pe Giuleşti.

„Adevărul": Vă aşteptaţi la acest 3-0 cu FC Vaslui?

Dinu Gheorghe: Cu siguranţă nu. Ştiam că FC Vaslui este o echipă foarte bună, dovada şi locul pe care au încheiat sezonul trecut. Noi ne doream să câştigăm. Ne-am pregătit bine în cantonamente şi acum a venit acest rezultat care ne-a mulţumit.

Tot a venit vorba de pregătire, Duarte a lipsit aproape două luni, dar tot a fost cel mai bun de pe teren, cum vă explicaţi ?

Duarte este un fotbalist de valoare. Chiar dacă a lipsit, el are o viaţă sportivă bună, corectă. El nu bea şi se odihneşte. E adevărat, a avut timp destul de odihnă, două luni, deci era normal să joace bine.

Răzvan Lucescu vorbea la final de meci că e nevoie la Rapid şi de unitate la nivelul conducerii. Se referea poate la o susţinere financiară din partea patronatului?

Eu zic că noi avem toate condiţiile să facem performanţă. Avem un buget de salarii printre primele trei cluburi din Liga I. Probleme cu salarii nu sunt, iar dacă vor fi, sunt sigur că se vor rezolva rapid.

Se vorbeşte după acest rezultat cu FC Vaslui de titlu....

Acest rezultat nu are voie să fie doar un foc de paie, avem o echipă care trebuie să arate că suntem protagoniştii campionatului, dar mai este mult de muncă.

Din etapa a 4-a, va reveni Rapidul în Giuleşti?

Sperăm să reuşim să ajungem la o înţelegere cu Ministerul Transporturilor pentru a juca pe Giuleşti, eu îmi doresc acest lucru. Locul nostrum este pe acel stadion, nu în altă parte.

Discutaţi de un transfer al lui Stanciu, de la naţionala Under 19, aţi ajuns la un acord cu el?

Sunt încă discuţii, noi îl vrem şi sperăm ca în scurt timp să-l avem la echipă. A arătat că e un tânăr de viitor.

"Victoria cu Vaslui n-are voie să fie doar un foc de paie. Avem o echipă care trebuie să arate că merită să fie campioană."
Dinu Gheorghe
preşedinte Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite