DEZVĂLUIRE Dani Coman e cauza pentru care Florin Costea a plecat de pe bancă la Steaua - Rapid. Vezi cum au decurs lucrurile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Costea a intrat în gura tuturor steliştilor, de la suporteri la Gigi Becali, după ce a plecat nervos la vestiare în momentul în care Ilie Stan a efectuat ultima schimbate în Steaua - Rapid, 0-0. Lucrurile se pare însă că au stat altfel.

Salvarea lui Costea vine de unde acesta se aştepta mai puţin, adică de la un rival. Chiar dacă a fost unul dintre protagoniştii bătăii generale din a doua repriză, Dani Coman i-a luat azi partea stelistului şi încearcă să-l disculpe pe acesta în ochii tuturor.

"Nu suntem mari prieteni, dar titlurile şi speculaţiile care s-au făcut în jurul acestui caz mă determină să fac următoarea precizare. Nu este adevărat că el a plecat după ce Ilie Stan a efectuat cea de-a treia schimbare. Eu m-am întors de la vestiare după ce fusesem înlocuit şi l-am văzut pe Florin lângă banca de rezerve a Stelei. Atunci i-am zis să vină lângă mine să vedem meciul împreună în gura tunelului", a dezvăluit Coman în premieră la Ora de ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite