Curtean: "Am văzut Steaua la Chişinău. M-a impresionat Maicon!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul formaţiei FC Timişoara, Alexandru Curtean, care a revenit pe teren după cinci luni de absenţă, consideră că partida cu Steaua de sâmbătă, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, este decisivă pentru echipa bucureşteană.

"Vrem să câştigăm, va fi un meci greu. Steaua e o forţă în campionat şi sunt într-o formă bună acum. I-am văzut şi la Chişinău câteva minute. Pot să spun că a impresionat Maicon la acest meci, dar scorul e irelevant, nu contează că noi am dat un gol şi ei patru. Au fost meciuri de verificare, meciuri care să ne menţină în priză. Pentru ei poate e decisiv meciul cu noi, au nevoie de puncte. Ştiu doar că va fi foarte greu, poate e unul din cele mai importante meciuri de până acum, pentru că noi luptăm să luăm titlul. Ne e dor de Latovlevici, de Bonfim, numai că de data asta o să fim adversari. Nu ştiu dacă e un avantaj sau dezavantaj că ne cunoaştem cu ei", a spus Alexandru Curtean.

Mijlocaşul timişorean a împlinit duminică 24 de ani şi a revenit pe teren după cinci luni de absenţă, în amicalul cu Zimbru Chişinău, câştigat de FC Timişoara cu 1-0. "Mi-aş fi dorit să fi înscris de ziua mea, dar nu a fost să fie. Important este că sunt refăcut după cinci luni de inactivitate şi acum pot să joc. Nu ştiu dacă pot să duc un meci întreg momentan, mă simt puţin obosit, dar e firesc după atâta pauză. Recuperarea e cea mai importantă în cazul meu. A fost un meci bun cu Zimbru, e bine că am avut continuitate în rezultate, a fost un antrenament bun pentru meciul cu Steaua", a spus Alex Curtean, care la finalul anului trecut a fost operat la genunchi.

Curtean este conştient că îi va fi greu să-şi recâştige locul în echipă după o absenţă atât de lungă: "Eu joc bine pe ambele posturi, mijlocaş stânga sau dreapta, dar acum e foarte greu să-l înlocuiască cineva pe Zicu, iar Goga a facut meciuri foate bune, a dat goluri. Eu cred că aş putea să joc cu Steaua, totuşi, chiar dacă nu am făcut un meci fantastic duminică".

Partida FC Timişoara-Steaua, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19.30.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite